Successfully reported this slideshow.
We use your LinkedIn profile and activity data to personalize ads and to show you more relevant ads. You can change your ad preferences anytime.

Sittszállítás

256 views

Published on

Konténer rendelés, sittszállítás Budapest! Ha konténer, akkor Gyarmax Teher Kft.! A Gyarmax Teher Kft. Budapesten és közvetlen környékén tud versenyképes árakon, és színvonalon szolgáltatni. Cégünk kőbányai (Bp. X.ker.) telephellyel rendelkezik, és az összes Budapest és környéki lerakóteleppel kapcsolatban áll. Teherfuvarozói és hulladékszállítási engedéllyel természetesen egyaránt rendelkezünk, így mindennemű konténer rendeléssel (kivéve veszélyes hulladék) állunk a rendelkezésükre, tehát sitt, lom, építési törmelékek, zöld hulladékok, kommunális és ipari hulladékok, irodai hulladékok, vegyes hulladékok, föld, beton, kövek, bontott tégla, sóder, homok, termőföld (10 fajta), murva, stb., és egyéb szóródó áruk rendelésében is.
További információ: ttp://kontener.centrumkontener.hu/

Published in: Business
  • Be the first to comment

  • Be the first to like this

Sittszállítás

  1. 1. Sittszállítás Gépi rakodás és díjai Gépi rakodást is vállalunk Hidromek 102S (JCB4CX), BOBcat 773 típusú rakodógépeinkkel. Ezenkívül targoncával is vállalunk rakodási munkákat! A rakodógépeknek távolságtól függően 1-2 órás ki és beállási díja van! Hidromek 102S szerelékei: raklapvilla, nyitható homlokkanál, mélyárokásó szerelék két féle kanállal. Bobcat 773 szerelékei: homlokkanál, raklapvilla, mélyásó szerelék, törőfej, úttisztító vízadagolós-seprős adapter. • Targonca: rövid villa, hosszú villa • Óradíjaink: • Hidromek 102S : 7500 Ft+Áfa • Bobcat 773: 5500Ft+Áfa • Bobcat törőfejjel, úttisztitó adapterrel, mélyárokásóval 7000Ft+Áfa • Targonca (Desta): 3000Ft+Áfa Sittszállítás kategóriái Törmelék szállítás * 1-12 m3-es konténerekkel történő konténeres sittszállítás Budapesten és Budapest környéki településeken Bontott tégla szállítás * Kedvező áron vállaljuk bontott tégla konténeres kiszállítását Budapesten és környékén Beton szállítás * Rendeljen nálunk konténert beton szállításhoz Építési törmelék szállítás * 1-12 m3-es konténerekkel történő konténeres építési törmelék szállítás. Törvények • 2000. évi XLIII. törvény a hulladékgazdálkodásról • 1995. évi LIII. törvény a környezet védelmének általános szabályairól • 1994. évi LV. törvény a termőföldről • 1995. évi LVI. törvény a környezetvédelmi termékdíjról, továbbá egyes termékek környezetvédelmi termékdíjáról • 1995. évi LVII. törvény a vízgazdálkodásról • 1996. évi LIII. törvény a természet védelméről • 2009. évi LXI. törvény egyes fémek begyűjtésével és értékesítésével összefüggő visszaélések visszaszorításáról
  2. 2. Milyen frakciókra válogatjuk az általunk átvett hulladékokat? 1. föld, kövek 2. beton törmelék 3. aszfalt törmelék 4. zöld hulladék 5. papír hulladék (hullámpapír, vegyes papír) 6. nejlon hulladék (üvegtiszta, színes) 7. fahulladék 8. egyéb inert (nem bomló) hulladékok (sitt, téglatörmelék, építési törmelékek vegyesen) 9. tömöríthető könnyűfajsúlyú hulladékok 10. fém jellegű hulladékok 11. gumiabroncsok Hulladékkezelésről Cégünk a Gyarmax-Teher Kft 2007-ben alakult, de más cégformákban már 1992 óta ebben az iparágban dolgozunk. Ebből következik, hogy nem a gyors gazdagodással kecsegtető hulladékkezelési módokkal kezeljük a számunkra átadott hulladékokat, hanem olyan módszerekkel, amelyek környezetvédelmileg is megfelelnek az elvárásoknak, a gazdaságosság mellett. Persze nem azt akarjuk állítani, hogy a tevékenységünk nem jár környezetterheléssel, és haszonnal, mindössze csak azt, hogy ha már el kell szállítatnia valakivel a nem veszélyes hulladékait, akkor nálunk jó helyen jár, mert igyekszünk a lehető legkisebbre csökkenteni a hulladékszállítási, kezelési tevékenységünk során a káros kibocsátásokat, és hogy szabályosan kezeljük a hulladékokat. A hulladékokat a Hulladékgazdálkodási törvényben előírt prioritásoknak megfelelően kezeljük. Tehát a hulladék keletkezésének megelőzése a legjobb, ezután a hulladék mennyiségének veszélyességének csökkentése (ez igazából magukon múlik, kedves megrendelőkön). Utána következik a hulladékok újrahasználata abban a formában, ahogy létrejött(ez már közös feladatunk, de leginkább az Önöké), s ha már nincs jelentkező a hulladék tárgy, anyag használatára, akkor következik először az anyagában történő újrahasznosítás, s ha ez sem lehetséges már az anyag szennyezettsége vagy mérete, vagy más egyéb ok folytán, akkor jöhet csak szóba az ártalmatlanítás, méghozzá az energetikai visszanyerés, és a lerakótelepi hulladék lerakás, amelyekből az előbbi élvez előnyt a prioritási rangsorban.
  3. 3. Lehet segédmunkásokat kölcsönözni is? Kérjen egyéni árajánlatot telefonon keresztül! Ingyenes helyszíni árajánlat! Segédmunkásainkat egyéb fizikai munkavégzési céllal is kölcsönözheti tölünk! Napidíj is lehetséges (10-20e/nap), amely függ a ledolgozandó órák számától, és a munka nehézségétől. Rakodási és a zsákos sittszállítás árairól! Rakodási díjaink: • kiállás 3500Ft(1-4 főig), és óránként 1500Ft/fő vagy m3-enként 1500Ft, megegyezés szerint. • minimum díj 5000Ft Zsákos sittszállítás és rakodás konténer mellől kiállási díj mentes! Különösen szennyezett hulladékoknál, mostoha körülmények esetén, és nagy távolságú (sok lépcső, stb) kézi rakodási munkák esetén egyéni árajánlat alapján dolgozunk, áraink arányosak az alapdíjakkal, és a körülményekkel. Ezek az árak nettó árak! Kézi rakodást vállalnak? Kézi rakodást is vállalunk! Pincetakarítás, padláslomtalanítás, konténer rakodás, ömlesztett sittszállítása zsákolása, zsákos sitt rakodása, egyéb rakodási munkák megoldásával keressen minket! Tudnak biztosítani sittes zsákokat? Sittes zsákokat használt, de szakadásmentes állapotban biztosítani tudunk 20Ft/db-os áron! Védje a környezetét, és használja újra a nejlon zsákokat, és spóroljon az árán egyúttal! Árainkról érdeklődjön telefonon!
  4. 4. Hogyan zajlik a sittszállítás? A sitttes zsákokat félig rakjuk meg, hogy szállíthatóak maradjanak! Sofőrjeink kisebb mennyiségű előre bezsákolt, és a vélhető rakodási ponthoz közelre kikészített sittet fel is rakodják a konténerbe, szükség esetén, külön díjazás ellenében! Ebben az esetben is feltétel, hogy a zsákok csak félig legyenek megrakva, hogy cipelhetőek legyenek, és hogy foglaljanak elég helyet a konténernek és az időközben ott tartózkodó tehergépkocsinak! A helyszínen tartózkodó tehergépkocsi esetében folyamatos rakodásnak minősül a helyszínen tartózkodás, ebben az esetben nem kell helyfoglalási engedély a konténer számára, viszont a parkolási övezetekben őrzést igényel, mert két forduló közben a közterület felügyelet önkényesen büntetéssel próbálkozik, mert nem talál minket a helyszínen! Sittszállítást vállalnak rakodással is? Zsákos sittszállítást is vállaljuk, akár rakodással és szükség esetén az ömlesztett sitt zsákolásával, akár zsákok biztosításával is! Rakodónk a konténer érkezése előtt a helyszínre megy elvégzi a zsákolást, kikészíti a zsákokat a vélhető rakodási pont közelébe, majd a konténer megérkezésekor bele rakja a zsákokat, a konténerbe.

×