Successfully reported this slideshow.
We use your LinkedIn profile and activity data to personalize ads and to show you more relevant ads. You can change your ad preferences anytime.

Kristin Welle-Strand: Kommunikasjonsutfordringer i omstilling av et offentlig eid selskap

Hva skjer når endringsprosesser blir en del av den offentlige samtalen og hvilke kommunikasjonsfaglige vurderinger ligger bak håndteringen av en slik situasjon? Og hvordan utfordre etablerte kommunikasjonssannheter og kanaler?

Kommunikasjonsdirektøren i Innovasjon Norge, Kristin Welle-Strand, gir et innblikk i hva som skjer bak kulissene når omstillingsprosesser i uker fronter landets avisforsider, og strategien for å snu dette. Den ferske kommunikasjonsdirektøren Kristin Welle-Strand har sittet tett på den omfattende endringsprosessen Innovasjon Norge har gått gjennom det siste året.

Related Books

Free with a 30 day trial from Scribd

See all
  • Be the first to comment

  • Be the first to like this

Kristin Welle-Strand: Kommunikasjonsutfordringer i omstilling av et offentlig eid selskap

  1. 1. Fra “honeymoon” til hverdag Kristin Welle-Strand Kommunikasjonsdirektør Innovasjon Norge @kwellestrand
  2. 2. Hva er Innovasjon Norge? Hva er Innovasjon Norge?
  3. 3. Innovativ Åpen Transparent Utfordrende Prinsipper for vår kommunikasjon
  4. 4. Honey moon
  5. 5. «….Det Traaseth gjør ved å anklage andre for en drittpakke, er i seg selv en drittpakke, sier Kjetil Raknes, høyskolelektor ved Markedshøyskolen» til Aftenposten «…Jeg tror man er tjent med å holde den type kommunikasjon internt» sier forbundsleder Pål Adrian Hellman i Finansforbundet. «…en ytring som utleverer egne medarbeidere og er egnet til å skape mistenksomhet og spekulasjon rundt det indre livet i Innovasjon Norge.» Øyvind Kvalnes, filosof, Handelshøyskolen BI «… har høstet kritikk for sitt blogginnlegg om en angivelig intern svertekampanje. Kritikken er fullt fortjent.» Tom Bolstad, administrerende direktør i Econa.
  6. 6. «…Som sjef for norsk innovasjons fremtid, velger hun nye mediekanaler i sin kommunikasjon… Nå irriterer hun vettet av tradisjonelle ledere, og tradisjonelle medier. Tror hun er rett dame på rett plass, jeg.» Skribent Marit Øimoen i Dagsavisen Psykolog Cato Bjørkli ved Universitetet i Oslo mener Traaseth pløyer ny mark når hun som toppleder bruker sosiale medier til å lufte frustrasjon om indre anliggender i Innovasjon Norge. I DN «….Hvis situasjonen er så alvorlig som den hun beskriver på bloggen, mener jeg det er greit å blogge om det for å få vasket opp internt. Det skarpe skillet mellom internkommunikasjon og eksternkommunikasjon er langt på vei visket ut», sier seniorforsker Petter Bae Brandtzæg i Sintef til DN.
  7. 7. Innovativ Åpen Transparent Utfordrende Prinsipper for vår kommunikasjon
  8. 8. Tusen takk for oppmerksomheten!

×