Domainwinkel.nl

255 views

Published on

0 Comments
0 Likes
Statistics
Notes
  • Be the first to comment

  • Be the first to like this

No Downloads
Views
Total views
255
On SlideShare
0
From Embeds
0
Number of Embeds
2
Actions
Shares
0
Downloads
3
Comments
0
Likes
0
Embeds 0
No embeds

No notes for slide

Domainwinkel.nl

  1. 1. Domeinnaam dienst Een domeinnaam is te geven verschillend identiteit voor uw systeem. Het is het pronkstuk van uw website. Een goede domeinnaam registreren heeft een aanzienlijke invloed op de populariteit van uw website.People zal uw website gemakkelijk vinden door uw domeinnaam.
  2. 2. Domeinnaam registratie service Domeinnaam( Domeinnaam registreren) zijn een mensvriendelijke versie van een website-adres. Zonder een Domeinnaam, je bent niet in staat om te laden van het aantal voor buisness purpose.If uw domeinnaam is goed iedereen kiest yyour website het increses de treffic.
  3. 3. Mijn hosting pakket ● Domeinnaam zijn een mensvriendelijke versie van een website-adres. Zonder een Domeinnaam, je bent niet in staat om te laden van het aantal voor buisness purpose.If uw domeinnaam is goed iedereen kiest yyour website het increses de treffic.
  4. 4. Mijn hosting pakket ● Domeinnaam zijn een mensvriendelijke versie van een website-adres. Zonder een Domeinnaam, je bent niet in staat om te laden van het aantal voor buisness purpose.If uw domeinnaam is goed iedereen kiest yyour website het increses de treffic.
  5. 5. Hosting pakket met meerdere website ● Naar uw website om uw deel van onze webserver uploadt, plaatst u uw website online. Dus uw website overal en op elk moment snel open voor bezoekers. U kunt de web hosting pakket te gebruiken en ontvangen van e-mail via uw eigen e-mail account.
  6. 6. Hosting pakket met meerdere website ● Naar uw website om uw deel van onze webserver uploadt, plaatst u uw website online. Dus uw website overal en op elk moment snel open voor bezoekers. U kunt de web hosting pakket te gebruiken en ontvangen van e-mail via uw eigen e-mail account.

×