Successfully reported this slideshow.
We use your LinkedIn profile and activity data to personalize ads and to show you more relevant ads. You can change your ad preferences anytime.

Khalid generacions

221 views

Published on

  • Be the first to comment

  • Be the first to like this

Khalid generacions

  1. 1.  1Títol. 2Mòbils 1G 3 Mòbils 2G 4Tecnologia GPRS 5 Tecnologia WAP 6 Tecnologia UMTS 7 Mòbils 3G 8 Mòbils 4G
  2. 2.  La seua aparició era el 1979, amb els primers telèfons analògics i amb la comunicació de veu . La tecnologia d’aquesta generació és AMPS (Advanced Mobile Phones System). Eren grossos tenien una llarga antena. Tenia poca velocitat era molt baixa.
  3. 3.  Aparecio 1990 i es caracteritza per què els mòbils eren digitals. Utilitzava protocols de codificació més sofisticats. Les tecnologies predominants eren: GMS (Blobal System Mobile Communications) PDC (Personal Digital Communications). Alguns encara conservaven l’antena però eren una mica més petits. velocitats més altes de veu Però limitats en comunicació de dades.
  4. 4.  Abans d’entrar a la tercera generació,molts dels proveïdors de serveis de telecomunicacions es van moure a la generació 2.5. Aquesta era més ràpida que la segona generació i molt més econòmica que la tercera. Ofereix característiques esteses i compta amb més capacitats addicionals.
  5. 5.  WAP (Wireless Application Protocol). És un estàndard internacional per a les aplicacions que utilitzen les comunicacions sense fil (accés a Internet des d’un telèfon mòbil, per entrar al correu, Chat, etc). L’organisme que va desarrollar el estándar WAP va ser WAP Forum, fundat por quatre empreses del sector de les comunicacions mòbils: Sony-Ericsson, Nokia, Motorola y Openwave.
  6. 6.  UMTS és l’acrònim de (Universal Mobile Telecomunication System .) Forma part de la família global IMT-2000 del sistema de comunicacions mòbils de tercera generació de la UIT (Unió Internacional de Telecomunicacions). És la successora del sistema GSM i també es coneix amb el nom de W-CDMA. les funcions multimèdia. velocitat d’accés a Internet elevada una qualitat de veu comparable a la de les xarxes físiques.
  7. 7.  Es caracteritza per contenir a la convergència de veu i dades amb accés sense fil a Internet i està feta per a aplicacions multimèdia. Protocols que suporten altes velocitats dinformació Es poden fer videoconferències, gran capacitat de processament de dades.
  8. 8.  Està basada completament amb el protocol IP (sistema de sistemes i xarxa de xarxes). La principal diferència amb les altres generacions és: capacitat per donar velocitats de accés majors de 100 Mbps amb moviment 1 Gbps amb repòs una qualitat de servei de punta a punta d’alta seguretat.

×