Successfully reported this slideshow.
We use your LinkedIn profile and activity data to personalize ads and to show you more relevant ads. You can change your ad preferences anytime.

Iklan Jawatan Kosong Universiti Kebangsaan Malaysia (UKM) Januari 2016

496 views

Published on

Iklan Jawatan Kosong Universiti Kebangsaan Malaysia (UKM) Januari 2016. Sukacita dimaklumkan untuk warganegara Malaysia yang berkelayakan untuk memohon jawatan kosong UKM hingga Januari 2016 ini.

Published in: Career
  • Be the first to comment

  • Be the first to like this

Iklan Jawatan Kosong Universiti Kebangsaan Malaysia (UKM) Januari 2016

  1. 1. IKLAN JAWATAN KOSONG UNIVERSITI KEBANGSAAN MALAYSIA (UKM) TERKINI JANUARI 2016 PEMBANTU PENYELIDIK (Kontrak) Sukacita kami mempelawa kepada sesiapa yang berkelayakan untuk memohon jawatan Pembantu Penyelidik (Kontrak) untuk projek penyelidikan Antarabangsa di Pusat Kajian Bencana Asia Tenggara (SEADPRI), Institut Alam Sekitar dan Pembangunan, UKM Bangi Syarat kelayakan pemohon adalah seperti berikut: (a) Warganegara Malaysia; (b) Memiliki ijazah sarjana muda/sarjana yang diiktiraf oleh kerajaan dalam pelbagai bidang; (c) Berkebolehan bertutur, membaca dan menulis dalam Bahasa Melayu dan Bahasa Inggeris dengan baik; (d) Mahir membuat transkripsi (transcribe) dalam Bahasa Inggeris; (e) Komited, berdikari dan bertangungjawab dalam tugasan yang diberikan. Bidang Tugasan: (a) Menjalankan kerja-kerja penyelidikan, menyediakan laporan dll. (b) Mengendalikan laman web projek (c) Mentranskripsi rakaman-rakaman audio bengkel/seminar/mesyuarat (d) Membantu menguruskan penganjuran bengkel/seminar/ mesyuarat Kepada calon yang berminat sila hantarkan CV berserta salinan transkrip dan gambar berukuran passport, hantar atau email kepada: Siti Khadijah Satari Pegawai Penyelidik Pusat Kajian Bencana Asia Tenggara (SEADPRI) Universiti Kebangsaan Malaysia 43600 Bangi, Selangor Tel: 03-89217692 Faks:03-89275629 Email: khadijahsatari@ukm.edu.my Tarikh tutup permohonan: 17 Januari 2016 Keutamaan akan diberikan kepada calon yang mahir bertutur, membaca dan menulis dalam Bahasa Inggeris. Hanya calon-calon yang disenarai pendek sahaja akan dihubungi untuk sesi temuduga.
  2. 2. http://telegram.me/joblah http://www.universitijobs.com

×