Successfully reported this slideshow.
We use your LinkedIn profile and activity data to personalize ads and to show you more relevant ads. You can change your ad preferences anytime.

Pro file

153 views

Published on

  • Be the first to comment

  • Be the first to like this

Pro file

  1. 1. Seuraavassa mukavan kompakti pikku lista erinäköisistä meikäläisen elämän pikku- ja vähän isommistakinasioista. Järjestys on täysin satunnainen ja painoarvokin voi olla mitä tahansa reaktioiden ”aijaa, okei” ja”taivas putoaa, aurinko sammuu” väliltä. Se mikä aiheutta minkäkin reaktion, jää selvitettäväksi...Nämä kuuluu vakiovarusteisiin / näistä pidän / ovat toivottavia ominaisuuksia tai muuten vaanplussaa:- 187cm/83kg ja vaatteista löytyy seuraavia kokomerkintöjä: L, XL, 52, 54, 45, 39-40, 41-42, 34/34, 34/36 ja tietysti kuvaavimpana: one size-fits all- omistan tupsulakin ja pinkit haalarit. Loppututkinto tosin on vielä ”hieman” vaiheessa ja osastokin on vaihtunut välillä. Pari keskiasteen perustutkintoa on kyllä tullut työn ohella suoritettua. Lisää opiskelua tulossa ja menossa, katsotaan nyt mihin suuntaan.- sohvillani lojuu vinttikoiria, jotka (silloin kun eivät nuku) juoksevat rataa ympäri rätin perässä. Tähän liittyvään järjestötoimintaan on tullut myös sotkeuduttua (melko syvälle).- vaatekaapista löytyy frakki akateemisia tilaisuuksia varten, collegehousut saunan jälkeen sohvalla löhöilyyn ja myös kaikkea siltä väliltä- juoksukengät, sykemittari, harjoituskilpapyörä ja trainerirullat, levytanko ja kärpäsenkakan kokoisia painoja- muutaman vuoden käkeilty golf-harrastus on saatu jo sille asteelle, että green card-kurssilla ollaan- kuplavolkkari, muutama muuta kulkuneuvo ja vanha Porsche-ratakilpuri, jolla on kiva käydä radalla muutaman kerran kesässä- karkit, namit, makeiset - you name it, kaikki käy- kahvi, kahvi ja kahvi- PepsiMax (ynnä muut vastaavat)- pilkun nuohoaminen ja/tai viilaus- töllöstä extreme-kanavasurffausta ja näiden kohdalla pysähdytään usein katsomaan: Criminal Minds, Myytinmurtajat, Top Gear/Fifth Gear ynnä kaikenmoista urheilua. Muita mieleen tulevia nimiä: Ice Age, Shrek, Madagascar, Monty Python, Pikku-Britannia, Rowan Atkinson, Andre Wickström, Stan Saanila.- kokkaaminen on hauskaa, erityisesti uusien reseptien kokeilu tai tekeminen omasta päästä (tai ei nyt ehkä ihan päästä, mut silleen, you know...) Liian vähän tulee kyllä yksinään mitään hirmu hauskaa laiteltua- auton huolto, terassin rakentaminen ja asunnon remppaus sujuvat myös- myös shoppailu voi olla mukavaa viihdettä (muuallakin kuin rautakaupassa tai varaosaliikkeessä)- suotavia (ehkä jopa välttämättömiä) ominaisuuksia: sporttisuus, positiivisuus, pirteys ja iloisuus, sellainen sopiva ”kasva isoksi, älä aikuiseksi”-asenne, terve itsetunto. Kaikesta huolimatta myös ihan aikuisten vakavammissa edustus-/juhlatilaisuuksissakin pitää pystyä esiintymään tyylillä ja ainakin kutakuinkin etiketin halliten. Tietoisuus ja kiinnostus maailman tapahtumista, perusteltuja mielipiteitä ja kyky keskustella.
  2. 2. Näitä ei ole, eikä tule / eivät innosta / ovat kovinkin ei-toivottavia:- kirjoitus- ja yhdyssanavirheet- huumorintajuttomuus, leikkimielisyyden puute ja takakireys- kissat- metsästys tai kalastus- ylipaino- isot tatuoinnit- vaatekaapissani ei ole salihousuja tai äidin ostamia Black Horseja, eikä ensimmäiseksi kaupassa vastaantulleita vaatteita, jotka on ostettu vain saadakseen äkkiä asian hoidettua- yksinäinen purkki Rexonaa kylppärin kaapissa- känniörvellys. Toisaalta täydellinen absolutismi on myös jotenkin hieman epäilyttävää, kuten moni muukin ehdottomuus ja mustavalkoisuus erilaisissa asioissa.
  3. 3. Loppukevennykseksi muutama otos:Ja jos vieläkin luet tätä, niin muutama kuolematon viisaus yhdeltä aikamme suurista ajattelijoista: Elämä on ihmisen parasta aikaa. Huominen on aina tulevaisuutta. Kaikki on all right ainakin minulla. En tiedä, onko muilla. (M.Nykänen)

×