Successfully reported this slideshow.
We use your LinkedIn profile and activity data to personalize ads and to show you more relevant ads. You can change your ad preferences anytime.

idei de afaceri

1,497 views

Published on

Ce afaceri genereaza profit pe timp de criza, cu o investitie minima? Va oferim cateva idei pentru ca noi credem, ca puteti reusi prin demararea propriei afaceri!

Published in: Business
 • Login to see the comments

 • Be the first to like this

idei de afaceri

 1. 1. MeritAngajat.ro Ce afaceri genereaza profit pe timp de criza, cu o investitie minima? Va oferim cateva idei pentru ca noi credem , ca puteti reusi prin demararea propriei afaceri!
 2. 2. MeritAngajat.ro Magazin online – Una dintre cele mai mici investii pe care p u t et i sa o fac eti neavand nevoie de sediu, angajati sau depozite ; pe langa aceste beneficii, p ute ti lucra de acasa!
 3. 3. MeritAngajat.ro Shaormeri e – Potrivit statisticilor, gustul de shaorma atrage din ce in ce mai multi doritori, astfel incat peste 700.000 de shaorm e sunt consumate zilnic de catre romani .
 4. 4. MeritAngajat.ro Amenajari interioare - Optimizare a functionala a spatiilor de locuit sau a birourilor este tot mai des intalnita in Romania, trebuie doar sa urmaresti tendintele si sa intelegi preferintele clientului.
 5. 5. MeritAngajat.ro Covrigarie – Vad bun, spatiu mic, un cuptor si o vitrina plina de covrigi diversificat preparati, va pot ajuta sa castigati 10.000 € la fiecare 30 de zile.
 6. 6. MeritAngajat.ro Cultura de ciuperci – Foarte multi dintre noi in ziua de azi, incercam sa mancam cat mai sanatos si dietetic. Concurenta e redusa, iar finante se pot obtine prin fonduri europene sau prin subventii pentru aceste tipuri de culturi. 5 sau 6 recolte pe an pe care le poti avea si pe paturi suprapuse!
 7. 7. MeritAngajat.ro Lumanarile decorative – Romantismul e la moda, dar nu numai. Diverse momente din viata sprijina intrebuintarea lumanarilor decorative, de la nunta, la botez, de la momente de sarbatoare , cum ar fi Paste, Craciun, onomastica, pana la cel mai frumos moment de relaxare: aromoterapi a !
 8. 8. MeritAngajat.ro Cultivarea de plante medicinale – Trendul este in crestere pentru produsele eco. Romania este o tara in care se pot produce plante medicinale si plante aromatice ecologice, nepoluate, care pot fi distribuite in toate tarile europene mult poluate.
 9. 9. MeritAngajat.ro O pastravarie – Cifra de afaceri pentru o astfel de afacere poate ajunge la 100.000 €, iar in al doilea an aproape se duble a z a ! Pe piata romaneasca, cererea de pastrav creste de la an la an in ritm alert.
 10. 10. MeritAngajat.ro Afacerea ideala se construieste dintr-o investitie minima, dar un potential mare de castig. Spor la treaba!

×