Successfully reported this slideshow.
We use your LinkedIn profile and activity data to personalize ads and to show you more relevant ads. You can change your ad preferences anytime.

Webutviklingstrender for det nye året

95 views

Published on

Webutvikling vokser med en voldsom dynamikk, der det kan være nyheter som er uvurdelige for webutviklere og om å gjøre å holde seg oppdatert hver eneste dag for å skape gode brukeroppleverser med stødig UX.

Published in: Technology
 • Be the first to comment

 • Be the first to like this

Webutviklingstrender for det nye året

 1. 1. Webutviklingstrender for det nye året
 2. 2. Webutvikling vokser med en voldsom dynamikk, der det kan være nyheter som er uvurdelige for webutviklere og om å gjøre å holde seg oppdatert hver eneste dag for å skape gode brukeroppleverser med stødig UX. Vi titter kjapt i krystallkula for hva du har i vente:
 3. 3. Parallax effekter Ordet parallax kommer fra greske “parallaxis” som betyr tweak, eller omdanning. Det er et nydelig designkonsept som tillater webutviklere å legge på en ekstra dimensjon til en webside. Ved å bruke flere bakgrunner som beveger seg i ulik hastighet kan du skape en visuell opplevelse av dybde. En vakker 3D effekt som kan få deg til å skille deg ut med postivt fortegn.
 4. 4. Åpen UI teknologi Mobilen har blitt den nye normen for vår digitale hverdag, og derfor er det på sin plass å lage responsive websider som tilpasser seg bredden av mobilen din. Åpen UI, et Javaskript bibliotek med åpen kildekode som du får med Apache 2.0 brukerlisens under SAP, tillater webapplikasjoner å kjøre responsivt på alle nettlesere. Transformasjonen er i gang, og vil bare bli sterkere i det kommende året.
 5. 5. Materielle design Designere har allerede begynt å leke seg med innovative design for lagvise grensesnitt. Denne konseptuelle designfilosofien definerer måten du ser og interagerer med ulike grensesnitt. Omrisset viser hvordan en app bør framstå og yte ved å dekonstruere gitt tema, oppsett og animasjoner. Det gir også veiledning i valg av komponenter, mønstre og anvendelighet.
 6. 6. AngularJS Javaskrift rammeverket har allerede startet å putte statiske websider i glemmeboka. AngularJS gjør utviklere i stand til å lage kjappe dynamiske webapplikasjoner med å utvide HTML vokabularet for applikasjoner og lage lesverdige og uttrykksfulle omgivelser. Dette rammeverket gir en verktøykasse for utviklere å eksperimentere med for å bygge rammeverk fro sine prosjekter skreddersydd kravspekken.
 7. 7. Bevegelses UI, Animasjon og Video Enhver webutvikler med respekt for seg selv sysler med bevegelses UI og bruker dtte Sass biblioteket for å lage CSS overganger og animasjoner. Overgangen fra prototyper til animerte elementer blir gjemt i bakgrunnen og man kan vinke farvel til gamle statiske bilder i nær framtid.
 8. 8. En-sides websider Hørt om Wordpress? Forlengst har vi lagt gamle oppsett med faner og komplisert arkitektur på hylla for å gi plass til alt du trenger, på en side. Det ser porno ut, og det føles enda bedre på håndholdte enheter. Du får kanskje ikke full klaff i SEO-oppsettet, men her kommer det nye måter å score høyt på, skal vi tro utvikler-menigheten. Opprinnelig publisert på : http://bit.ly/2hA31Iv
 9. 9. Interessert i å vite mer Nettsted Utvikling Byrå CMS Nettsted Utvikling Eksperter Web Utvikling Service Forsørger

×