Successfully reported this slideshow.
We use your LinkedIn profile and activity data to personalize ads and to show you more relevant ads. You can change your ad preferences anytime.
HIHETETLEN, HOGY MANAPSÁG EZ MEGENGEDETT!!! UNBELIEVABLE, THAT THIS WAS THAWING OUT NOWADAYS   !!!
SHAME ONTO YOU  DENMARK… Nr.1. ...DÁNIA :  SZÉGYEN RÁTOK!
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
MINDEN ÉVBEN MEGISMÉTLŐDIK EZ A BRUTÁLIS SZERTARTÁS A  FEROE SZIGETEKEN , AMI DÁNIÁHOZ TARTOZIK. DÁNIA, AMELYIK ORSZÁGRÓL ...
AZ ÖBÖLBE CSALOGATJÁK A CALDERONI DELFINEKET, AKIK NAGYON BARÁTSÁGOS, INTELLIGENS, KÍVÁNCSI ÉLŐLÉNYEK, ÉS UTÁNA HALOMRA ÖL...
Upcoming SlideShare
Loading in …5
×

Dolphin massacre

1,385 views

Published on

Shocking photos.
Megrázó képek.

Published in: Travel, Education
  • Be the first to like this

Dolphin massacre

  1. 1. HIHETETLEN, HOGY MANAPSÁG EZ MEGENGEDETT!!! UNBELIEVABLE, THAT THIS WAS THAWING OUT NOWADAYS !!!
  2. 2. SHAME ONTO YOU DENMARK… Nr.1. ...DÁNIA : SZÉGYEN RÁTOK!
  3. 13. MINDEN ÉVBEN MEGISMÉTLŐDIK EZ A BRUTÁLIS SZERTARTÁS A FEROE SZIGETEKEN , AMI DÁNIÁHOZ TARTOZIK. DÁNIA, AMELYIK ORSZÁGRÓL AZT GONDOLJUK, HOGY EGY NAGYON FEJLETT ORSZÁG, TAGJA AZ EURÓPAI UNIÓNAK, MINDEN ÉVBEN MINDEZT A VÉRES MÉSZÁRLÁST AZÉRT, MERT ÍGY "ÜNNEPLIK" A FIATAL FIÚK FÉRFIVÁ VÁLÁSÁT! THIS BRUTAL CEREMONY IS REPEATED IN ALL YEARS FEROE ON ISLANDS , WHAT BELONGS TO DENMARK. DENMARK, THAT WE THINK ABOUT A COUNTRY THAT IT IS A FAR ADVANCED COUNTRY, HIS MEMBER FOR AN EUROPEAN UNION, IN ALL YEARS ALL THIS THE BLOODY MASSACRE BECAUSE IT IS CELEBRATED IN THIS MANNER THE YOUNG BOYS BECOMING A MAN!
  4. 14. AZ ÖBÖLBE CSALOGATJÁK A CALDERONI DELFINEKET, AKIK NAGYON BARÁTSÁGOS, INTELLIGENS, KÍVÁNCSI ÉLŐLÉNYEK, ÉS UTÁNA HALOMRA ÖLIK ŐKET. ÉS AMI MÉG FELHÁBORÍTÓBB, HOGY AZ EMBEREK MÉG EL IS MENNEK MEGNÉZNI ÉS MINT A BIRKÁK, OTT ÁLLNAK ÉS VÉGIGNÉZIK HOGYAN ÖLIK MEG EZEKET A CSODÁLATOS ÉLŐLÉNYEKET. HÁT VAN AZ EMBERNÉL NAGYOBB ÁLLAT? SZÉGYEN DÁNIÁNAK !!! IT IS LURED INTO THE BAY CALDERONI DOLPHINS, WHO ARE VERY FRIENDLY, INTELLIGENT, CURIOUS LIVING BEINGS, THEN WHAT ONTO A HEAP THEY ARE KILLED. AND WHAT IS EVEN MORE OUTRAGEOUS, THAT THE PEOPLE NATION GO AWAY YET TO LOOK AT AND THAN THE SHEEP, THEY ARE AT A STANDSTILL THERE AND IT IS SEEN OUT HOW THESE WONDERFUL LIVING BEINGS ARE DESTROYED. THERE IS A BACK AT THE MAN BIGGER ANIMAL? SHAME FOR DENMARK !!!

×