Kasvojenhoito Kuiva Iho

2,987 views

Published on

Published in: Travel, News & Politics
0 Comments
0 Likes
Statistics
Notes
  • Be the first to comment

  • Be the first to like this

No Downloads
Views
Total views
2,987
On SlideShare
0
From Embeds
0
Number of Embeds
1,787
Actions
Shares
0
Downloads
2
Comments
0
Likes
0
Embeds 0
No embeds

No notes for slide

Kasvojenhoito Kuiva Iho

  1. 1. Ihonhoito-opas: Kuiva iho
  2. 2. Kuivasta ihosta ● Tuntuu kireältä ja näyttää elottomalta ● Johtuu useista ulkoisista (eksogeenisista) ja sisäisistä (endogeenisista) tekijöistä ● Päästää normaalia ihoa enemmän kosteutta haihtumaan kuivattaa ihoa entisestään→ ● Ilmaston muutokset (kylmä-kuuma-vaihtelut) edistävät ihon kuivumista ● Kylmän ja kuivan ilmaston vuoksi meillä Pohjolassa asuvilla on enemmän kuivasta ja herkästä ihosta aiheutuvia ongelmia kuin lämpimissä maissa asuvilla. ● Ihon kuivuus liittyy myös vanhenemiseen ● Ajan myötä luonnollinen rasvan tuotto ihossa vähenee ja iho ei ole enää yhtä kimmoisa kuin ennen. ● Iho tarvitsee jatkuvaa kosteutusta ja tuotteita, jotka on suunniteltu varta vasten kuivalle iholle.
  3. 3. Kuivan ihon kasvohoidot ● Suosittelemme: ● Kosteuttava ja kirkastava A-vitamiinihoito ● Kirkastava Lakka-kasvohoito ● Super Moist Facial – Nämä hoidot kosteuttavat ja kirkastavat ihoa ja antavat kasvoille uutta hehkua ● Vaativampaan ihonhoitoon Kämp Spa suosittelee ● A-vitamiini mesoterapiahoito – Kun ihosi kaipaa erityisen tehokasta ja syvää hoitoa, voidaan ravitsevat vitamiinit ja antioksidantit imeyttääihon syvimpiin kerroksiin neulattoman mesoterapian avulla.
  4. 4. Kuivan ihon kuorinta ja puhdistus ● Suosittelemme: ● Timanttimikrohionta ● Ultraääni-ihonpuhdistus – Nämä laitehoidot kuorivat hellästi, mutta samalla tehokkaasti kuollutta ihosolukkoa, joka saa ihon näyttämään kuivalta ja elottomalta. Samalla ne puhdistavat ihoa – Kuorittu iho on vastaanottavaisempi hoitotuotteille. – Hoidon jälkeen iho tuntuu pehmeämmältä ja kirkkaammalta.
  5. 5. Kuivan ihon hoitosarjat ● Environ AVST A-vitamiinihoitolinja ● Danné
  6. 6. Varaa aika ● Verkkosivuiltamme: http://www.kampspa.fi/varaus ● Puhelimitse: (09) 5761 1330
  7. 7. Varaa aika ● Verkkosivuiltamme: http://www.kampspa.fi/varaus ● Puhelimitse: (09) 5761 1330

×