Successfully reported this slideshow.
We use your LinkedIn profile and activity data to personalize ads and to show you more relevant ads. You can change your ad preferences anytime.

Kasvojenhoito Herkkä Iho

2,779 views

Published on

Published in: Travel, Technology
  • Be the first to comment

  • Be the first to like this

Kasvojenhoito Herkkä Iho

  1. 1. Ihonhoito-opas: Herkkä iho
  2. 2. Herkästä ihosta ● Yli 50 %:lla väestöstä on herkkä iho. ● Herkkyyteen vaikuttavat henkilökohtaisten tekijöiden lisäksi ympäristötekijät. ● Ihmiset usein ajattelevat olevansa herkempi- ihoisia kuin todellisuudessa ovat. ● Jos et ole varma onko ihosi herkkä, on ihoanalyysistä apua ihon tarpeiden kartoituksessa. ● Herkistynyt iho vaatii hellää hoivaa ja ihoa ärsyttämättömiä hoitotuotteita. Runsaat määrät säilöntäaineita ja hajusteita voivat herkistää ihoa entisestään. ● Todella herkkäihoisten kannattaa välttää voimakkaita mekaanisia hiontoja ja voimakkaita happoja, joista iho voi reagoida. ● Herkkään ihoon yhdistetään usein myös allergiat, mutta myös henkilö, jolla ei ole allergioita voi olla herkkäihoinen.
  3. 3. Kuivan ihon kasvohoidot ● Suosittelemme: ● Rauhoittava Pellava-kasvohoito ● Super Moist Facial – Nämä hoidot kosteuttavat ja rauhoittavat ihoa ja antavat kasvoille uutta hehkua.
  4. 4. Herkän ihon kuorinta ja puhdistus ● Suosittelemme: ● Ultraääni-ihonpuhdistus – Nämä laitehoidot kuorivat ja puhdistavat hellästi kuollutta ihosolukkoa. Kuorittu iho on vastaanottavaisempi hoitotuotteille.
  5. 5. Herkän ihon hoitosarjat ● Environ AVST A-vitamiinihoitolinja
  6. 6. Varaa aika ● Verkkosivuiltamme: http://www.kampspa.fi/varaus ● Puhelimitse: (09) 5761 1330
  7. 7. Varaa aika ● Verkkosivuiltamme: http://www.kampspa.fi/varaus ● Puhelimitse: (09) 5761 1330

×