Successfully reported this slideshow.
We use your LinkedIn profile and activity data to personalize ads and to show you more relevant ads. You can change your ad preferences anytime.

Doa pembukaan majlis

184,686 views

Published on

Doa pembukaan majlis

  1. 1. DOA PEMBUKAAN MAJLIS .SEGALA PUJI BAGI ALLAH TUHAN SEKELIAN ALAM, SELAWAT DAN SALAMKEPADA NABI JUNJUNGAN NABI MUHAMMAD S.A.W. DAN PARA SAHABATNYADAN MEREKA YANG MENCONTOHINYA HINGGA HARI KIAMAT.ALLAH HUMA YA ALLAHPADA PAGI YANG BERKAT LAGI BERSEJARAH INI, SEMPENA SEMINARPEMBENTANGAN KAJIAN TINDAKAN GURU PELATIH PENDIDIKAN JASMANI DANKESIHATAN AMBILAN JANUARI 2008, KAMI MENADAH TANGAN DANBERSYUKUR KE HADRATMU DI ATAS NIKMAT LIMPAH KURNIAMU YANG TIDAKTERHINGGA KE ATAS KAMI SEHINGGA KAMI DAPAT HIDUP DENGAN AMAN,DAMAI DAN HARMONI SERTA DAPAT MELAKSANAKAN TUGAS-TUGAS KAMI DIMUKA BUMI INI DAN DIPOHONKAN JADIKANLAH MAJLIS KAMI INI MAJLIS YANGENGKAU REDHAI DAN BERKATI.YA LATIF YA RAHMANKURNIAKANLAH KAMI TAUFIK DAN HIDAYAHMU, BIMBINGLAH KAMI KE ARAHKEJAYAAN, KEAMANAN, KECEMERLANGAN DAN KESEJAHTERAAN DI DALAMPENGHIDUPAN KAMI DI DUNIA MAHUPUN DI AKHIRAT. JADIKANLAH KAMIORANG-ORANG YANG BERTAQWA SENTIASA MEMATUHI PERINTAHMU DANMENJAUHI LARANGANMU. AMPUNILAH DOSA DAN KETERLANJURAN KAMI DANJADIKANLAH KAMI ORANG-ORANG YANG BERADA DI DALAM KEREDHAANMUJUA.YA MUNZILAL BARAKATBERKATKANLAH BUMI BERTUAH INI. JAYAKANLAH SEGALA USAHA YANG KAMIANJURKAN UNTUK MENJADIKAN KAMI BAKAL GURU YANG BERKUALITI.MUDAH-MUDAH SEMINAR SELAMA 3 HARI INI AKAN DAPAT MEMBERI MANFAAT
  2. 2. DAN MEMPERTINGKATKAN PENGETAHUAN YANG BERKAITAN DENGAN BIDANGTUGAS SEHARIAN DISAMPING BERKONGSI PENGALAMAN KAMI YA ALLAH.YA SATAR YA ALIMKEPADAMU YA ALLAH KAMI POHONKAN KESELAMATAN DAN KESEJAHTERAANKAMI, PEMIMPIN-PEMIMPIN KAMI, HINDARKANLAH NEGERI DAN NEGARA KAMIDARI SEGALA BAHAYA BENCANA, TANAMKANLAH DI HATI KAMI SIFAT SABAR,TABAH DALAM MENGHADAPI UJIAN DAN DUGAAN. YA ALLAH, TERIMALAHSEGALA KERJA DAN KHIDMAT BAKTI KAMI DENGAN SEMPURNA DAN DIKIRASEBAGAI AMAL IBADAT KAMI KEPADAMU JUA.KAMI JUGA MEMOHON PERLINDUNGAN DARI MU DARI SEGALA PERKARA YANGBOLEH MENCACAT CELAKAN MAJLIS KAMI DAN DARI SEGALA PERKARA YANGMELALAIKAN KAMI DARI BERBUAT TAAT KEPADA MU. KEPADA MU JUA KAMISERAH SEGALA URUSAN KAMI. .

×