De Leeuwenfluisteraar

1,106 views

Published on

The Lion Whiperer - Kevin Richardson

Published in: Art & Photos
  • Be the first to comment

De Leeuwenfluisteraar

  1. 1. (Verder met muisklik))
  2. 2. Wilde schoonheid Kevin Richardson: vriend van de leeuwen
  3. 3. Kevin Richardsonis er in geslaagd een ongelooflijke band van vertrouwen te stichten met degrote katachtigen, zijnde chitas, luipaarden of de gevreesde leeuwen die detitel kregen van koningen van de de jungle. Voor deze man van 32 jaarbestaat er geen enkel gevaar bij het doorbrengen van een nacht, slapendtussen hen in.
  4. 4. Kevin woont in een reservaat van levend wild dichtbij Johannisburg in Zuid-Afrika en geniet van een instinctieve gave, die hem toestaat zonder gevaarcontacten te leggen met deze wilde dieren. De leeuwen zijn zijn favorietenen hij wijdt zich volledig aan hen met liefde en respect.
  5. 5. Kevin past geen magie toe noch gebruikt hij vreemde trucs, hoewel hij zonder twijfeleen speciale gave heeft om om te gaan met dieren, hij weet eenvoudig  waar tebeginnen en waar te eindigen. "Ik moet steunen op mijn eigen instinct om om te gaanmet een dier of een situatie en waag me niet bij een schepsel als iets niet goedvoelt”merkt Kevin op.
  6. 6. Deze leeuwin is geen grote vriendin van water, maar als haar vriend haar vraagt hem teVergezellen is er geen twijfel en omhelst zij hem uiteindelijk... dat is onbetaalbaar.
  7. 7. De leeuw, ook bekend als de koning van de jungle, wekt een agressief imago op. Kevinomarmt hen alsof ze zich gedragen als eenvoudige katjes.Het verbazingwekkende is dat deze katachtigen Kevin niets doen.

×