Successfully reported this slideshow.
We use your LinkedIn profile and activity data to personalize ads and to show you more relevant ads. You can change your ad preferences anytime.

Jordi Na Ppp1

275 views

Published on

  • Be the first to comment

  • Be the first to like this

Jordi Na Ppp1

  1. 1. Parlem de mi <ul><li>Em dic Jordina </li></ul><ul><li>Tinc 15 anys </li></ul><ul><li>Vaig néixer el 17/02/93 </li></ul><ul><li>Visc a Roda de Barà al C/ Montjuic N.15 (Tarragona) </li></ul>I ara sabrem més sobre mi... =)
  2. 2. El que més m’agrada Una de les coses que més m’agrada, és passar-m’ho bé amb els amics: anar al cinema, quedar amb el grup de música, jugar a bàsquet, sortir de festa, anar de compres...
  3. 3. El meu esport preferit Al llarg de la meva vida he practicat molts esports com: tenis, patinatge, futbol... però els que més m’agraden són el bàsquet i l’equitació.
  4. 4. La meva música Estic a un grup de Batukada, que ve a ser música brasilera Tinc un grup de música i jo sóc la baixista Aquest, és el meu baix A les nostres festes, la guitarra no hi pot faltar. Ens quedem fins les tantes de la nit entonant cançons que no coneix ningú...
  5. 5. Alguns dels meus animals
  6. 6. En un futur... Els meus estudis Ara mateix estic fent 4rt d’ESO i l’any que ve voldré seguir estudiant per treure’m el BAT. Faré l’humanístic. Més endavant, m’agradaria estudiar psicologia, tot i que encara no tinc massa clar si m’agrada estudiar com per passar-me cinc anys traient-me una carrera. Per tant, tinc vàries coses al cap. Crec que no em desagradaria ser policia, i tampoc haig d’estudiar tant, així que, ho consideraré una opció de futur. Però això si, durant el llarg de la vida, vull escriure com a mínim un llibre. És un dels meus somnis des de fa molts anys.
  7. 7. Ja sabeu una mica més de mi

×