Successfully reported this slideshow.
We use your LinkedIn profile and activity data to personalize ads and to show you more relevant ads. You can change your ad preferences anytime.
JumpingClay
tallers per a escoles	
  
	
  
Som una empresa de serveis educatius artístics de Barcelona i treballem amb una nova
argila polimèrica que s'asseca a l'ai...
Filosofia JumpingClay
L'Art en tres dimensions és possible amb JumpingClay d'una manera senzilla i
atractiva.
Pots imitar ...
Amb JumpingClay, neix un nou concepte de modelatge, que
facilita el desenvolupament de les capacitats artístiques,
psicomo...
Oferim tallers per a les escoles amb monitors titulats i formats
específicament per aquesta activitat.
Per a les escoles, ...
Tallers Temàtics
Aquests tallers són d'1h o 1h30m de durada
(depenent de l'edat). Es realitzen en èpoques o
diades especia...
Tallers Educatius
També	
  tenen	
  1h	
  o	
  1h	
  30	
  m	
  de	
  durada.	
  En	
  aquests	
  
tallers	
   treballem	
...
Tallers emocionals
A través de l’expressió artística es poden treballar les
emocions. Aquest és un exemple de com vam treb...
Tallers de reciclatge
Combinem diferents materials amb JumpimgClay.
Aprofitem
Objectes I els hi donem un nou ús. Convertim...
Monitors
JumpingClay forma i titula als seus
monitors per a la realització dels seus
cursos mitjançant JumpingClay Institu...
Carrer de Ramon Turró, 73
08005 Barcelona
934 106 939 – 659 063 299
jumpingclay@eixos-creativa.com
www.jumpingclaybarcelon...
Jumpingclay tallers per a escoles
Upcoming SlideShare
Loading in …5
×

Jumpingclay tallers per a escoles

175 views

Published on

JumpingClay és una argila de colors fàcil de manipular que estimula els cinc sentits amb la seva aroma i tacte suau. S'asseca a l'aire i no taca. Una vegada sec el producte no pesa i té una textura especial.

Oferim tallers per a les escoles amb monitors titulats i formats específicament per aquesta activitat.

Per a les escoles, dintre de la seva activitat curricular oferim diferents d'activitats:

Tallers educatius a l'aula: Per tal de reforçar els continguts educatius que treballeu dia a dia a les vostres aules, l'equip pedagògic de JumpingClay ha dissenyat programes didàctics que ajuden en l'adquisició dels coneixements apreseos pels alumnes (El sistema solar, els volcans, el circ, la terra, etc...)
Tallers temàtics a mida: Per a fer els noms de la classe, fer un personatge d'un conte, fer un objecte, animal, persona o de qualsevol temàtica relacionada amb algun dels projectes que esteu treballant.

Tallers temàtics estacionals: Per a èpoques especials (La castanyada, Nadal, Pasqua, Sant Jordi, Carnestoltes...) o dies internacionals (Dia de la familia, del pare, de la mare, de la pau, de la felicitat...)
Tallers emocionals: A través del grup, treballem les emocions que plasmem i expressem amb una creació feta amb JumpingClay que es quedarà a la classe.

Tallers de reciclatge: Combinem materials i JumpingClay i convertim un pot de vidre, un tap de suro, un rotlle de paper en un nou objecte com un porta llapis, un pot per guardar galetes...

Published in: Education
 • Login to see the comments

 • Be the first to like this

Jumpingclay tallers per a escoles

 1. 1. JumpingClay tallers per a escoles    
 2. 2. Som una empresa de serveis educatius artístics de Barcelona i treballem amb una nova argila polimèrica que s'asseca a l'aire: JumpingClay. JumpingClay és una argila de colors fàcil de manipular que estimula els cinc sentits. S'asseca a l'aire sense necessitat de forn i sense esquerdar-se, és lleuger i suau, posseeix olors naturals que fan molt agradable i relaxant la seva manipulació, no és tòxic, té una textura especial i bota fent més divertides les creacions. No taca ni necessita la supervisió d'un adult per a la seva utilització. Ideal per a persones de qualsevol edat.
 3. 3. Filosofia JumpingClay L'Art en tres dimensions és possible amb JumpingClay d'una manera senzilla i atractiva. Pots imitar amb les teves pròpies mans, un món creatiu, real o imaginari, en tres dimensions... JumpingClay és un moviment artístic que ajuda a potenciar la teva psicomotricitat fina i capacitat creativa.
 4. 4. Amb JumpingClay, neix un nou concepte de modelatge, que facilita el desenvolupament de les capacitats artístiques, psicomotrius i cognitives amb el treball del volum i les tres dimensions. o  Net Jumpingclay no s’enganxa i no embruta. o  Senzill S'asseca a l'aire. No necessita forn. o  Segur JumpingClay supera tots els certificats de qualitat fins i tot el de seguretat alimentària. o  Fàcil Es barreja fàcilment i permet crear infinitat de colors a partir dels 8 colors bàsics. o  Creatiu Producte ideal per crear les teves pròpies joguines. Característiques de l’argila JumpingClay
 5. 5. Oferim tallers per a les escoles amb monitors titulats i formats específicament per aquesta activitat. Per a les escoles, dintre de la seva activitat curricular oferim diferents d'activitats: •  Tallers educatius a l'aula •  Tallers temàtics estacionals •  Tallers temàtics a mida •  Tallers emocionals •  Tallers de reciclatge Tallers per a les escoles
 6. 6. Tallers Temàtics Aquests tallers són d'1h o 1h30m de durada (depenent de l'edat). Es realitzen en èpoques o diades especials. •  La Castanyada, Sant Jordi, Pasqua, Nadal, Carnestoltes… •  Tardor, primavera... •  Dia de la família, del pare, la mare, dia de la infància •  I també a mida: Dissenyem la figura o objecte en funció de les vostres necessitats o objectius.
 7. 7. Tallers Educatius També  tenen  1h  o  1h  30  m  de  durada.  En  aquests   tallers   treballem   una   temàtica   però   des   d'una   vessant  més  pedagògica.  Per  exemple  estudiem   les  parts  d'un  volcà  creant  un  volcà  amb  l'argila.   O  aprenem  el  moviment  de  rotació  i  translació   creant  un  sistema  solar.  
 8. 8. Tallers emocionals A través de l’expressió artística es poden treballar les emocions. Aquest és un exemple de com vam treballar la por amb els alumnes de primària. Cadascú va transmetre amb un dibuix les seves pors, les vam compartir amb molt de respecte. Finalment vam construir un monstre amb totes aquestes pors. Vam treballar: La por El respecte L’autoconfiança El treball en equip
 9. 9. Tallers de reciclatge Combinem diferents materials amb JumpimgClay. Aprofitem Objectes I els hi donem un nou ús. Convertim un tub de cartró en un porta llapis, un pot de vidre en un porta espelmes, un tap de suro en un arbre…
 10. 10. Monitors JumpingClay forma i titula als seus monitors per a la realització dels seus cursos mitjançant JumpingClay Institute of Art. Només els monitors titulats poden exercir cursos de JumpingClay. Aquests monitors a més a més, tenen formació complemantària relacionada amb l’eduació i els nens.
 11. 11. Carrer de Ramon Turró, 73 08005 Barcelona 934 106 939 – 659 063 299 jumpingclay@eixos-creativa.com www.jumpingclaybarcelonapoblenou.com JumpingClayBarcelona jumpingclaybcn

×