Successfully reported this slideshow.
We use your LinkedIn profile and activity data to personalize ads and to show you more relevant ads. You can change your ad preferences anytime.

Jumpingclay Art (Arenal de Llevant)

408 views

Published on

Extraescolar JumpinglCay Art.

Published in: Education
 • Login to see the comments

 • Be the first to like this

Jumpingclay Art (Arenal de Llevant)

 1. 1. extraescolar Jumpingclay Art
 2. 2. Som una empresa de serveis educatius artístics de Barcelona i treballem amb una nova argila polimèrica que s'asseca a l'aire: JumpingClay. JumpingClay és una argila de colors fàcil de manipular que estimula els cinc sentits. S'asseca a l'aire sense necessitat de forn i sense esquerdar-se, és lleuger i suau, posseeix olors naturals que fan molt agradable i relaxant la seva manipulació, no és tòxic, té una textura especial i bota fent més divertides les creacions. No taca ni necessita la supervisió d'un adult per a la seva utilització. Ideal per a persones de qualsevol edat.
 3. 3. Filosofia JumpingClay L'Art en tres dimensions és possible amb JumpingClay d'una manera senzilla i atractiva. Pots imitar amb les teves pròpies mans, un món creatiu, real o imaginari, en tres dimensions... JumpingClay és un moviment artístic que ajuda a potenciar la teva psicomotricitat fina i capacitat creativa.
 4. 4. Amb JumpingClay, neix un nou concepte de modelatge, que facilita el desenvolupament de les capacitats artístiques, psicomotrius i cognitives amb el treball del volum i les tres dimensions. o  Net Jumpingclay no s’enganxa i no embruta. o  Senzill S'asseca a l'aire. No necessita forn. o  Segur JumpingClay supera tots els certificats de qualitat fins i tot el de seguretat alimentària. o  Fàcil Es barreja fàcilment i permet crear infinitat de colors a partir dels 8 colors bàsics. o  Creatiu Producte ideal per crear les teves pròpies joguines. Característiques de l’argila JumpingClay
 5. 5. Platejament de l’activitat Infantil: Modela contes- Expliquem un conte i treballem els seus personatges amb JumpingClay. Fomentem així l'hàbit Lector, interioiritzem coneixements i estimulem la creativitat i la psciomotricitat.
 6. 6. Platejament de l’activitat Primària: JumpingClay Art - Treballem dioarmes a l'hora que aprenem conceptes culturals, històrics, científics com per exemple Egipte, L'espai, el fons marí, la Sabana, etc... Els nens i nenes milloren la psicomotricitat, la capacitat de concentració i interiroritzen coneixements. Treballem les emocions a través de l’expressió artística. En aquest nivell deixem que els nens s’expressim amb major llibertat Permetent espais on el nen/a dissenyi els seus propis objectes i personatges.
 7. 7. Objectius pedagògics •  Explorar i conèixer materials i tècniques específiques dels diferents llenguatges artístics per utilitzar-los amb finalitats expressives i comunicatives. •  Aplicar els coneixements artístics en l’observació de la realitat quotidiana i comprendre-la millor per formar-ne un gust propi. •  Conèixer, respectar les diferents cultures, la igualtat de drets i oportunitats d’homes i de dones i la nodiscriminació de persones amb discapacitat.  
 8. 8. Objectius pedagògics •  Desenvolupar conceptes, procediments i actituds que s'han treballat a les aules durant curs escolar. •  Possibilitar que l' alumne prengui consciència de les seves habilitats afavorint la seva autoestima. •  Desenvolupar hàbits de treball individual i d’equip, de responsabilitat, respecte i de confiança en si mateix/a. Sentit crític, iniciativa personal, curiositat i creativitat en l’aprenentatge.  
 9. 9. Mètode pedagògic Separar  les  parts  de  l'objecte,   plantejar  el  color  i  dibuixar.     MATEMÀTIQUES-­‐ANÀLISIS   CREACIÓ   Observació  del  nostre  entorn   de  l'objecte  a  realitzar.     OBSERVACIÓ  I   DESCOBRIMENT   Pastat  i  manipulat  de  l'argila.     DESENVOLUPAMENT   PSICOMOTRICITAT   FINA-­‐RELAXACIÓ-­‐   COMBAT  L’ESTRÉS   Veure  quan?tats  i  colors  per  a   la  creació  final.       SENTIT  DEL  COLOR  
 10. 10. Mètode pedagògic Avancem  en  la  nostra   creació  seguint  pas  a  pas   la  nostra  planificació   prèvia.   COORDINACIÓ  VISTAMANS   Finalitzar  la  figura.   ORGULLÓS/A  DE  SI  MATEIX/A   Sentit  de  l’espai  de  la  figura:   dreta,  esquerra,  recta,  a   baix…   PERCEPCIÓ  VISUAL   NOCIÓ  DE  L'ESPAI  
 11. 11. Monitors JumpingClay forma i titula als seus monitors per a la realització dels seus cursos mitjançant JumpingClay Institute of Art. Només els monitors titulats poden exercir cursos de JumpingClay. Aquests monitors a més a més, tenen formació complemantària relacionada amb l’eduació i els nens.
 12. 12. Projectes
 13. 13. Funcionament El programa consta d'1 sessió d'1 hora de durada a la setmana. Durant el curs va augmentant la dificultat de les creacions realitzades d'acord amb l' evolució i el desenvolupament de les habilitats manuals.. L'equip de JumpingClay es desplaçarà al centre amb el material necessari i desenvoluparà el programa amb els participants. Els grups i ràtios són: q  Per infantil 1 monitor /10 alumnes q  Per primaria 1 monitor /10 alumnes

×