Successfully reported this slideshow.
We use your LinkedIn profile and activity data to personalize ads and to show you more relevant ads. You can change your ad preferences anytime.

Experiment amb el cos 3 pulmons

(Es pot veure l'experiment a Youtube "Una botella que respira")

Related Books

Free with a 30 day trial from Scribd

See all
  • Be the first to comment

Experiment amb el cos 3 pulmons

  1. 1. Nom:______________ Data______________ EXPERIMENT AMB EL COS Què necessitam? DUES C___________________ DOS G______________ UN B_________ UN POC DE C______________ A_________ I UN G________ DE L_______. 1. Còm ho feim? 1. Amb la cinta aïllant ajuntam els globus a les dues canyetes que representen els nostres P____________________. La canyeta representa la T_______________. 2. Ho posam dins el bòtil d´aigua que representa la C________________ T______________.
  2. 2. (Tallam la part de baix del bòtil, i feim un foradet al tap. Segellam el forat amb plastilina) 3. Tapam la base del bòtil amb el guant de làtex al que feim un nus. El guant representa el D___________________. (Ho podeu veure cercant a YOUTUBE “Una botella que respira”) Què passa quan estiram de forma rítmica i suau el guant cap avall? _____________________________________________ _____________________________________________ DIBUIX

×