Successfully reported this slideshow.
We use your LinkedIn profile and activity data to personalize ads and to show you more relevant ads. You can change your ad preferences anytime.
“Els gomets”PARTICIPANTS: 25 personesEDAT: A partir de 7 anysDURADA: fins que el joc es resolguiMATERIAL: gomets de difere...
Upcoming SlideShare
Loading in …5
×

Els gomets

4,376 views

Published on

Published in: Education
  • Be the first to comment

  • Be the first to like this

Els gomets

  1. 1. “Els gomets”PARTICIPANTS: 25 personesEDAT: A partir de 7 anysDURADA: fins que el joc es resolguiMATERIAL: gomets de diferents colorsOBJECTIUS:- Treballar la comunicació no verbal- Apendre a resoldre una situació gestualment- Posar-se en el lloc de l’altre (Empatia)- Desenvolupar els sentitsFUNCIONAMENT:Ens posem tots en una rotllana i tanquem els ulls o bé es posen desquena. El dinamitzador/a aniràcol.locant un gomet al front de cadascú, un pot tenir un triangle vermell, l’altre una rodona groga,etc. Dos membres del grup tindran un gomet totalment diferent, de tal manera que no podran fergrup amb ningú. Quan tothom ja té el gomet al front comença la dinámica, cada participant ha debuscar algú que tingui el mateix gomet que ell/a sense poder parlar ni saber quin gomet porta ell/amateix/a. El joc acaba quan tothom ja està agrupat amb els gomets iguals.PAPER DEL/ DE LA DINAMITZADOR/A:Posar els gomets al front i observar la dinàmica procurant que ningú parli. I observa què passa ambels dos qui tenen el gomet diferent...AVALUACIÓ:En aquesta dinámica hem d’avaluar com shan sentit quan han aconseguit trobar algú amb el mateixgomet que i després parlen els qui shan quedat sols, com s’han sentit aquestes persones?, com shansentit sense formar part de cap grup? És una situació que es dóna a la vida real?

×