Successfully reported this slideshow.
We use your LinkedIn profile and activity data to personalize ads and to show you more relevant ads. You can change your ad preferences anytime.

Maandbrief november 2011

366 views

Published on

  • Be the first to comment

  • Be the first to like this

Maandbrief november 2011

  1. 1. november 2011di 1 Allerheiligen Herfsvakantiewo 2 Allerzielendo 3vr 4za 5zo 6 Sprookjeshuis 2B / instap peutertjesma 7 creaweek Vanaf vandaag altijd fluovestjes aan!di 8wo 9 Kleuterbibdo 10 Grootouderdag in kleuterschoolvr 11 Wapenstilstandza 12zo 13ma 14di 15 Ouderraadwo 16 Herfstwandeling Maan- en Wolkenklasdo 17vr 18 Rataplan jongste leefgroepen / 2C, 3de en 5de leerjaarza 19zo 20 Rataplan 3de en 4de leerjaar: Listen to the silencema 21 Studio Globo Congo 6Adi 22 Studio Globo Congo 6Bwo 23do 24 Sportdag 2de leerjaarvr 25 2A, 4de en 6de leerjaarza 26zo 27ma 28 Studio Globo Peru 5Adi 29 Studio Globo Peru 5Bwo 30 Vrijaf (pedagogische studiedag) Een volledige jaarkalender 2011 – 2012 vindt u op 7sprong.be/praktische-info/kalender !
  2. 2. November wordt een drukke maand voor onze kinderen. Het jaarthemadraait dan zowel in de kleuter- als de lagere school op volle toeren. Benieuwd? Lees snel verder. De kleuters kregen een zware opdracht. In theater Zieme maakten ze kennis met klein Pinkje. Die kreeg de taak om materiaal te verzamelen om een reus te maken. De kleuters steken de handen uit de mouwen en zullen de komende weken klein Pinkje helpen. Elke klas zal een deeltje van de reus maken. Wie maakt zijn buik? Zijn schoenen? Zijn haren? Volg het op de website van de school en op de klasblogs! Voor de leerlingen van de lagere school zijn de voorbereidingen voor de opera ‘Carmen’ volop gestart. Wij brengen deze opera op zondag 24 juni in de opera van Antwerpen. Tijd om in actie te schieten dus! Op 7 november start een creaweek voor de lagere school. Alle kinderen krijgen dan van professionals een workshop zang, dans, drama… om zo te proeven van alle aspecten van de opera. Nadien kunnen ze dan aangeven in welke richting zij verder willen in hun deelname aan de opera van juni. Het belooft een heel leuke maar zeer vermoeiende week te worden! Hou de klasblogs in het oog! Ook op de blog van de opera kan je ons avontuur volgen: opera7sprong.blogspot.comZOEKERTJEHet eerste leerjaar is op zoek naar onderbroekjes, blauwe uniformbroeken en sokken. Metreservekledij op school is een ongelukje snel opgelost. De kinderen zullen jullie dankbaar zijn. Dankzij jullie konden we drie Het is dagen genieten hier van de zeelucht. geweldig! Dankjewel!
  3. 3. Voor de derde keer op rij doen wij een oproep om het verplichtschooluniform te respecteren. EFFEN DONKERBLAUW (MARINEBLAUW) is dekleur van de jassen, broeken, sokken, sjaals, mutsen, handschoenen,haarspeldjes, … De uniformtrui van de 7sprong is verplicht! Allemaatjes zijn in voorraad. Ook 7sprong-fluovestjes kan je voor 5 euroaankopen op het secretariaat. Op de foto kan je nog eens kijken hoeons uniform er moet uit zien. Hou je er aan! Een dikke pluim voor de ouders die hun kind wel in perfect uniform naar school brengen!Vanaf 7 nov. zijnde fluovestjesterug verplicht! Wat doet een olifant als hij in een boom zit en er niet meer uit kan?
 .........
Hij gaat op een blaadje zitten en wacht tot het herfst is.

×