Successfully reported this slideshow.
We use your LinkedIn profile and activity data to personalize ads and to show you more relevant ads. You can change your ad preferences anytime.

Curriculum vitae

167 views

Published on

 • Be the first to comment

 • Be the first to like this

Curriculum vitae

 1. 1. Sóc Judith Padilla QuesadaPresentació delmeu currículumI els meus objectius
 2. 2. Vaig néixer el 24-04-1992...● ...En el hospita Josep Trueta ● … He viscut fins els 19 anys a (Girona)... Palamós...● ...I la meva residencia a ● ...Pero tinc disponibilitat lactualitat es Blanes... geogràfica.
 3. 3. Les meves titulacions i els meus objectius● Proba de acces a grau mig ● Curs de monitora de lleure● Curs de directora de lleure. ● Els meus objectius son treballar amb els nens i introduir els meus valors en activitats de lleure. Tinc moltes ganas de poder compartir els meus coneixements en el treball
 4. 4. Experiencia laboral en lleure ● Practiques de monitora de lleure al punt jove (Palafrugell) curs de premonitors any 2011.
 5. 5. Hobbies● Margraden els nens... ● …Viatjar...● ...Els animals... ● ...La natura...
 6. 6. Idiomes● Català escrit i parlat perfectament● Castellá escrit i parlat perfectament
 7. 7. ¿Perque magrada el lleure?● Trobo que es un treball molt gratificant perque ets responsable de implicar als nens valors molt importants de la vida a la seva vida. Com la igualtat, el compartir, el companyerisme, cuidar la natura, el valorar les coses, etc, a traves de tu. Crec que es un carrec molt important perque ets un gran exemple durant un petit temps de la seva vida que pot ser que amb un divertit joc senrrecordin de lo que els has ensenyat. Tambe trobo que es gratificant perque un nen es molt agraït i sepre te energia i molta alegria, per mi son un gran exemple de ganes de viure i de riure i se feliç.
 8. 8. ¿Com em defineixo?● Soc una noia divetida, independient, amb ganes de apendre i de ensenyar. Tinc molta energia per donar al meu treball i de treballar. Soc vastant felixble pero si la situació ho demana soc seria i autoritaria, neutral per cuan hi ha un conflicte aixi puc observar les dues parts pero sense posar-me de cap costat. Magrada molt parlar i ecoltar, difrutar de la meva feina de monitora de lleure que es realment una cosa a la vida que memplena.
 9. 9. *El meu somni*● El meu somni sería poder montar el meu propi casal en una casa de colonies amb molts animals i a la natura per poder fer milions de acctivitats i fer disfrutar als nens i nenes que vinguin. Una mena de granja de colonies amb cavalls, animals de granja. Sobretot màgradaria treballar amb nens i caballs.● Perquè cavalls? Perque crec que es un animal molt especial i que transmet coses molt bones tan als nens com a els adults.● En el meu casal es farien activitats com: Manualitats, pastiseria, esports, gimcana, activitats amb els animals com per exemple: Saber munyir una cabra y despres ensenyar a fer formatge, ensenyar a montar els cavalls, anar a buscar ous de les gallines i ensenyar a fer una truita, activitats de btt, senderisme, natació a a la picina, etc
 10. 10. *El meu somni*● El meu somni sería poder montar el meu propi casal en una casa de colonies amb molts animals i a la natura per poder fer milions de acctivitats i fer disfrutar als nens i nenes que vinguin. Una mena de granja de colonies amb cavalls, animals de granja. Sobretot màgradaria treballar amb nens i caballs.● Perquè cavalls? Perque crec que es un animal molt especial i que transmet coses molt bones tan als nens com a els adults.● En el meu casal es farien activitats com: Manualitats, pastiseria, esports, gimcana, activitats amb els animals com per exemple: Saber munyir una cabra y despres ensenyar a fer formatge, ensenyar a montar els cavalls, anar a buscar ous de les gallines i ensenyar a fer una truita, activitats de btt, senderisme, natació a a la picina, etc

×