Successfully reported this slideshow.
We use your LinkedIn profile and activity data to personalize ads and to show you more relevant ads. You can change your ad preferences anytime.

Cartell M.Petra

223 views

Published on

 • Be the first to comment

 • Be the first to like this

Cartell M.Petra

 1. 1. Madre Petra Campanya Publicitària
 2. 2. RECURSOS
 3. 3. Què anem a fer
 4. 4. Madre Petra Cartell Conéixer Fullet Informar Anunciar Tríptic Dissenyar
 5. 5. Com ho anem a fer
 6. 6. INVESTIGACIÓ DISTRIBUCIÓ EQUIPS POSADA EN COMÚ REALITZACIÓ CARTELL FULLETS TRÍPTIC
 7. 7. CREATIU DISSENY INVESTIGACIÓ DOCUMENTACIÓ MARKETING PUBLICITAT REALITZACIÓ MATERIALS
 8. 8. INVESTIGACIÓ I DOCUMENTACIÓ Recopilar i seleccionar tota la informació necessària per poder realitzar correctament i amb qualitat una campanya publicitària sobre la instal.lació-exposició de la celebració de Madre Petra: -Biografia -Fundacions (Residències, col.legis, Hogars...) -Congregació Mare de Desamparats -Carisma -etc.
 9. 9. INVESTIGACIÓ I DOCUMENTACIÓ Amb la col.laboració de l’àrea de Religió cercarem i seleccionarem informació, per poder acotar l’objectiu de la campanya publicitària.
 10. 10. CREATIU I DE DISSENY I A partir de la documentació aportada per l’equip, realitzarem un BRAINSTORMING per focalitzar la idea principal i poder desenvolupar-la, emprant els MIND MAPS.
 11. 11. CREATIU I DE DISSENY II Dissenyarem i realitzarem un esborrany del producte final, per poder vore com va a quedar. -Dibuixos-esquemes -Infografies -etc.
 12. 12. CREATIU I DE DISSENY III FULLET-TRÍPTIC-CARTELL Després treballarem els seus aspectes estètics i funcionals: -FORMAT -MATERIALS -TÈCNICA -TEMA (M. PETRA, LEMA ANUAL)
 13. 13. REALITZACIÓ TÈCNICA

×