Successfully reported this slideshow.
We use your LinkedIn profile and activity data to personalize ads and to show you more relevant ads. You can change your ad preferences anytime.
TALLER DE TÈCNIQUES DE COMUNICACIÓ I
AUTOCONEIXEMENT
Diumenge, 3 de juliol 2016 (de 10 a 18 h)
COMUNICACIÓ I AUTOESTIMA
&
...
COMUNICACIÓ I AUTOESTIMA
&
BIOPOLIS CONNECTION: QUI?
Susana Sánchez Jordi Panisello
Mentor Coach i Master en PNL. Ha
parti...
COMUNICACIÓ I AUTOESTIMA
&
BIOPOLIS CONNECTION: QUÈ?
COMUNICACIÓ I AUTOESTIMA
Comuniquem tota la nostra vida, de
principi ...
COMUNICACIÓ I AUTOESTIMA
&
BIOPOLIS CONNECTION: ON?
COMUNICACIÓ I AUTOESTIMA
&
BIOPOLIS CONNECTION: INFO?
Inscripcions
biopolisconnection@gmail.com
Dinar inclòs a càrrec de C...
Upcoming SlideShare
Loading in …5
×

Comunicació i Autoestima & Biopolis connection Susana Sánchez i Jordi Panisello Primera jornada: 3 de juliol de 2016

357 views

Published on

Comunicació i Autoestima & Biopolis connection
Susana Sánchez i Jordi Panisello
Primera jornada: 3 de juliol de 2016

Published in: Education
  • Login to see the comments

  • Be the first to like this

Comunicació i Autoestima & Biopolis connection Susana Sánchez i Jordi Panisello Primera jornada: 3 de juliol de 2016

  1. 1. TALLER DE TÈCNIQUES DE COMUNICACIÓ I AUTOCONEIXEMENT Diumenge, 3 de juliol 2016 (de 10 a 18 h) COMUNICACIÓ I AUTOESTIMA & BIOPOLIS CONNECTION
  2. 2. COMUNICACIÓ I AUTOESTIMA & BIOPOLIS CONNECTION: QUI? Susana Sánchez Jordi Panisello Mentor Coach i Master en PNL. Ha participat en diversos projectes educatius en diferents països. Com a Biopolis Certified Trainer utilitza el Joc de Biopolis com a eina efectiva d’autoconeixement. “La vida és el joc en què tots participem” Mestre i formador des de la PNL i el coaching treballa des de fa anys fent descobrir l’autoestima com a motor d’una bona comunicació i relació amb els altres. “Si ho creiem ho veiem, així que comencem per aprendre a creure en nosaltres”
  3. 3. COMUNICACIÓ I AUTOESTIMA & BIOPOLIS CONNECTION: QUÈ? COMUNICACIÓ I AUTOESTIMA Comuniquem tota la nostra vida, de principi a fi. De fet, viure és comunicar. Som conscients de com ho fem? Totes les paraules valen? Comuniquem més enllà de les paraules? Iniciarem unes noves perspectives, tantes com persones ens trobem… Estimar-nos ens porta a estimar més als altres sense demanar-los res a canvi: why not? “Why not?”, amb aquesta pregunta comença sovint tot el que val la pena… BIOPOLIS CONNECTION Un joc que ajuda al nostre creixement personal. Està basat en els clàssics com Monopoly, Trivial, Pictionary I en el treball dels millors experts en Coaching, Intel·ligència Emocional i lideratge. Emprat tant a universitats com a equips d’empresa arreu del món. Estem presents a 10 països i continuem creixent. Si tens interès en descobrir-te i coneixer-te millor aquesta partida és per a tu.
  4. 4. COMUNICACIÓ I AUTOESTIMA & BIOPOLIS CONNECTION: ON?
  5. 5. COMUNICACIÓ I AUTOESTIMA & BIOPOLIS CONNECTION: INFO? Inscripcions biopolisconnection@gmail.com Dinar inclòs a càrrec de Con-Zentido catering Places limitades

×