Successfully reported this slideshow.
We use your LinkedIn profile and activity data to personalize ads and to show you more relevant ads. You can change your ad preferences anytime.

Recerca

85 views

Published on

  • Be the first to comment

  • Be the first to like this

Recerca

  1. 1. Que es un cercador?Un cercador és una pàgina web que ensajuda a trobar la informació a internet. Segons el tipusd'informació que ens presenten, poden ser: Temàtics. Genèrics. Però també elspodemclassificar per la manera comorganitzen o busquen la informació: Directori. Índex. Metabuscadors i multibuscadors. Cercadors de portal. Actualment un delsmillorscercadorsés el Google. http://www.bibgirona.net/salt/cerca_internet/planes/internet_4.htm Llista de cercadors, ambimatgesdels logos. - Mp3realm: Cercador de mp3 i lletres de cançons. - Symbaloo cercador on l’ usuaripottorbar el que siguiclicant a icones que representen entitats i/o conceptes. - Blinkx: Cercador de videos oferits per emisores de TV - FilesTube: Cercador d’arxius a les xarxesmésespecialittzades del tema. - Streamdrag és una forma senzilla de trobar i escoltar música a internet http://www.bibgirona.net/salt/cerca_internet/planes/internet_4.htm
  2. 2. Realitzar recerques efectives: És una petitainvestigació. Las comillas Se utilizan para recuperar palabras compuestas o frases. Operadores de truncamiento: *, #, ?, $ Se utilizan para tener en cuenta variaciones en los finales de palabras (purales, raíces comunes de palabras, variaciones ideiomáticas, etc.) Operadores lógicos: OR, AND, NOT Utilizar el operador OR para combinal términos. Utilizar el operador NOT para eliminar aspectos de las materias que no interesen. Utilizar el operador AND para unir términos distintos.

×