Pohl soler pac2_acords_grup_v2_dp

866 views

Published on

0 Comments
1 Like
Statistics
Notes
  • Be the first to comment

No Downloads
Views
Total views
866
On SlideShare
0
From Embeds
0
Number of Embeds
11
Actions
Shares
0
Downloads
8
Comments
0
Likes
1
Embeds 0
No embeds

No notes for slide

Pohl soler pac2_acords_grup_v2_dp

  1. 1. UOC – Màster Oficial en TIC i e-learning PAC 2 L’aprenentatge basat en materials Dankmute Pohl hipermèdia Luís Soler Curs 09-10 2n Semestre Planificació de les tasques Tots els membres han de comprometre’s a: -Estar atents a les tasques pendents i als terminis previstos -Disposar d’una visió global de les activitats TAULA DE PLANIFICACIÓ GRUPAL Activitats fonamentals Temps Data Data de Persona Eines del projecte requerit iniciació finalització Responsable necessàries 1/4/ 14/5/ Formació grups 1/4/ 4/4/ Debat Lectura de la bibliografia 06/04/ 12/04/ tot l’equip Debat proposada Document * material web word * Galeana, L. Aprendizaje basado en proyectos. Universidad de Colima. http://ceupromed.u col.mx/revista/Pdf Art/1/27.pdf * Hugo, V; El aprendizaje basado en problemas como enfoque pedagógico en la educación en salud. http://tspace.librar y.utoronto.ca/bitstr eam/1807/8986/1/r c01037.pdf Preselecció i selecció de 1 setmana 14/4/ 23/4/ tot l’equip Debat, diversos materials didàctics document multimèdies CONSULTOR: word Discussió de la seva 16/4/ (http://clic.xtec idoneïtat .cat/ca/index.ht Selecció intencionada m; - d’un MDM http://webques
  2. 2. UOC – Màster Oficial en TIC i e-learning PAC 2 L’aprenentatge basat en materials Dankmute Pohl hipermèdia Luís Soler Curs 09-10 2n Semestre facilitant 24/4/ t.xtec.cat/enlla aprenentatge basat Consultor: /) en projecte 23/4/ - d’un MDM facilitant aprenentatge basat en anàlisi de casos - s’han de poder accedir mitjançant Internet Anàlisi del material : 1 setmana 25/4 1/5/ tot l’equip Debat Document • Presentació word del recurs (fitxa tècnica del material: títol, objectius, destinataris, enllaç al material, any del material, idioma, etc.). • Possibles escenaris d’aprenentatg e amb el material. • Model pedagògic s subjacent. • Rol de l’estudiant / professor. • Tipologia de les activitats que es realitzen. • Tipus de continguts que hi trobem en el material. • Competències que es desenvolupen a partir del material.
  3. 3. UOC – Màster Oficial en TIC i e-learning PAC 2 L’aprenentatge basat en materials Dankmute Pohl hipermèdia Luís Soler Curs 09-10 2n Semestre • Activitats que es poden generar a partir del recurs (proposeu-ne cinc). • Propostes de millora del material. Creació del bloc estructurar 2 dies 2/5/ 11/5/ tot l’equip Bloc la informació en un format bloc Revisió lingüística i 12/5/ 14/5/ tot l’equip Debat ortotipogràfica Document word Entrega del document 14/5/ tot l’equip Document word Actituds: -Cada membre s’ha de comprometre a realitzar les tasques en les dates assignades i a mantenir en el termini establert la comunicació amb la resta de membres. En els missatges al debat, caldrà vetllar per la claredat de les exposicions i marcar amb un símbol (sugg:) els suggeriments. -Cada membre s’ha de comprometre a ser constant en la seva tasca individual i a oferir ajuda si cal a la resta de membres. LLISTA D’ACORDS INICIALS Cada membre es compromet a: - Connectar-se cada dia o com a màxim cada dos dies (en cap de setmana pot ser més flexible). - Respondre als missatges en un termini màxim de 48 hores. - Avisar de les absències de connexió i dels endarreriments en l’entrega de tasques. - La participació tardia al debat queda excluida i la no entrega s’haurà de compensar amb treball extra o s’haurà de comunicar a la consultora.
  4. 4. UOC – Màster Oficial en TIC i e-learning PAC 2 L’aprenentatge basat en materials Dankmute Pohl hipermèdia Luís Soler Curs 09-10 2n Semestre - Optimitzar el temps d’intervenció: caldrà redactar missatges breus i organitzats per paràgrafs a l’espai de debat del grup. - Entregar els documents de treball amb una nomenclatura per indentificar-ne la versió i la persona que hi ha treballat. Així, el document haurà de tenir aquest format: Nom document_vX_ ext.doc vX = núm. de versió (exemple v3, seria la tercera versió del primer treball) Ext = inicials de persona que l’envia (exemple 2_v3_DP) Els documents s’hauran de penjar a l’Àrea de Fitxers. Caldrà informar-ne amb un missatge al Debat del grup.

×