Successfully reported this slideshow.
Your SlideShare is downloading. ×

ANC Santa Susanna: Presentaciú full de ruta 2014

Check these out next

1 of 14 Ad
1 of 14 Ad

ANC Santa Susanna: Presentaciú full de ruta 2014

Download to read offline

Presentació del full de ruta 2014 de l'Assemblea Nacional Catalana de Santa Susanna.
Acte celebrat el 24 de febrer de 2014.

Presentació del full de ruta 2014 de l'Assemblea Nacional Catalana de Santa Susanna.
Acte celebrat el 24 de febrer de 2014.

Advertisement
Advertisement

More Related Content

Advertisement

ANC Santa Susanna: Presentaciú full de ruta 2014

 1. 1. Full de ruta 2014 Cap a la Independència
 2. 2. ➔ QUÈ ÉS L’ASSEMBLEA NACIONAL CATALANA? L'Assemblea Nacional Catalana (ANC) és una organització de base transversal i unitària que té com a objectiu la independència de la nació catalana per mitjans democràtics i pacífics. L'ANC és hereva del moviment de les consultes sobre la independència que es van dur a terme arreu del país del 2009 al 2011. El 30 d'abril del 2011 es va celebrar la Conferència Nacional per l'Estat Propi, que va marcar l'inici de l'expansió pel territori de l'ANC fins la seva constitució el 10 de març de 2012 al Palau Sant Jordi.
 3. 3. ➔ Compta amb més de 500 assemblees territorials arreu del país, una cinquantena d'assemblees sectorials, i exteriors, formades per desenes de milers de persones que treballen desinteressadament per la llibertat col·lectiva.
 4. 4. ➔ QUI FORMA L'ASSEMBLEA El Secretariat Nacional és l’òrgan de govern executiu, format per 75 persones que regeix, administra i representa l’Associació. El Comitè Executiu Permanent del Secretariat Nacional serà integrat per un nombre de membres senar, amb un màxim de dinou. TERRITORIALS I SECTORIALS Els membres de ple dret són els associats que es comprometin amb les finalitats de l’Associació,   que  facin  efectives  les contribucions per al sosteniment de la mateixa. Les persones col•laboradores que volen treballar activament en les accions i activitats que aquesta promogui, tot i per no causar alta com a membres de l’Associació.
 5. 5. ➔ QUÈ HEM FET FINS ARA?       Marxa de torxes Estel.lada d’espelmes Plaça per la independència Monument a Salvador Espriu. Fira Entitats Parades “Signa un vot”  Autocar Manifestació 2012  11 de setembre 2013 • Actes + Botifarrada • VIA CATALANA 2013  Autocar al concert per la llibertat.  Marxa per la independència 2012
 6. 6. ➔ QUÈ HEM FET FINS ARA?
 7. 7. ➔ QUÈ HEM FET FINS ARA?
 8. 8. Un objectiu: ➔ INDEPENDÈNCIA Tres eixos: ➔ L'Assemblea Nacional Catalana a Santa Susanna ➔ Santa Susanna per la Independència ➔ La força de Santa Susanna
 9. 9. ➔ EIX 1: L'ANC a Santa Susanna ➔Un sol poble: Ampliar la majoria social favorable a la constitució de l’Estat Propi. ➔El país que volem: Impulsar la celebració d’un Congrés popular per l’Estat Propi que serveixi per debatre el país que volem i consolidar l’argumentari per a l’Estat Propi. ➔Signa un vot per la Independència: Recollir instàncies a partir de l’exercici del dret de petició. ➔De la desobediència a la sobirania: Articular accions de desobediència civil i de construcció de les estructures del nou estat. ➔Catalunya al món: Fer més visible internacionalment la lluita de Catalunya per exercir el seu dret a decidir.
 10. 10. ➔ EIX 2: Santa Susanna per la Independència ➔Reforçar la presència de la nostre AT al municipi, mitjançant la participació en actes culturals o festius o directament a través de la seva organització. ➔Traslladar l'argumentació independentista en els sectors castellanoparlants del municipi. ➔Internacionalitzar el procés independentista a través dels estrangers que visiten el nostre municipi, especialment durant els mesos d'estiu. ➔Incidir en la política municipal en favor d'un posicionament independentista dels nostres representants polítics.
 11. 11. ➔ EIX 3: La força de Santa Susanna ➔Crear equips de treball dinàmics i autònoms per dur a terme les campanyes de la nostra Territorial. ➔Dinamitzar les reunions ordinàries perquè, sense perdre qualitat democràtica i participació, esdevinguin més concretes i executives. ➔Recuperar membres i simpatitzants de la nostra Territorial que se n'hagin distanciat. ➔Fomentar la major participació dels membres i simpatitzants actius en les campanyes engegades i en la organització interna de la Territorial. ➔Engegar una campanya de captació de nous membres i simpatitzants que permetin incrementar l'activitat que duem a terme.
 12. 12. ➔ACCIONS CONCRETES ➔Edició d'un butlletí per a difondre els arguments favorables al dret a decidir i la independència i contra-argumentar els unionistes. ➔Participació a la secció destinada a les entitats de Santa Susanna en el butlletí municipal, per difondre els arguments pel dret a decidir i la independència. ➔Fixar un calendari amb periodicitat quinzenal i en punts rotatius per a la recollida de signatures de la campanya Signa un vot. ➔Assessorament personalitzat per a empreses, professionals i particulars pel pagament d'impostos a la hisenda catalana. ➔Celebració d'un acte a la zona hotelera, adreçat a turistes, al llarg dels mesos d'estiu, per fer més visible la lluita de Catalunya per exercir el seu dret a decidir.
 13. 13. ➔ACCIONS CONCRETES ➔Organització d'actes propis, en l'àmbit municipal, en favor del dret a decidir i la independència. ➔Participació als actes organitzats per l'Ajuntament de Santa Susanna o entitats de caràcter nacional. ➔Col·laboració amb l'Ajuntament de Santa Susanna respecte a la seva adscripció a l'Associació de Municipis per la Independència (AMI). ➔Col·laboració amb la biblioteca municipal per al foment de la lectura de llibres de temàtica independentista. ➔Participació/organització dels actes de commemoració de l'11 de setembre.
 14. 14. Gràcies per la vostra assistència VISCA CATALUNYA LLIURE!

×