Successfully reported this slideshow.
We use your LinkedIn profile and activity data to personalize ads and to show you more relevant ads. You can change your ad preferences anytime.

Proposta Social Media Institucions

874 views

Published on

Presentació bàsica de Social Media Marketing, enfocada molt divulgativa, i per a institucions. En català... i agraint les idees de grans companys com en Marc Cortes (www.interactividad.org) i en Joan Jimenez (www.joanjimenez.com)

Published in: Business
 • Be the first to comment

Proposta Social Media Institucions

 1. 1. La comunicació en Mitjans Socials Proposta a <Institució que toqui>
 2. 2. Sobre Brandea Studio
 3. 3. Qui som? <ul><li>Som un estudi de Branding, Comunicació i Publicitat. </li></ul><ul><li>Brandea Studio, empresa de recent creació, que és la formalització d'un equip de treball que realitza projectes a Lloret des de 2005. No obstant, els membres de l'equip Brandea treballen en les seves especialitats des de fa més de 10 anys. </li></ul><ul><li>Especialistes en crear i potenciar marques, mitjançant la gestió integral de la comunicació dels nostres clients. </li></ul><ul><li>La nostra missió és crear i desenvolupar estratègies comunicatives sota uns paràmetres de rendibilitat per al client. </li></ul><ul><li>Apropem totes les potencialitats del marketing a les empreses , mitjançant un equip de professionals especialitzats en les diferents àrees. </li></ul><ul><li>La filosofia de treball es basa en l'esperit d'equip i la confiança. Som el departament de marketing externalitzat de les empreses que confien en nosaltres. </li></ul>
 4. 4. Pla de comunicació en mitjans socials Proposta
 5. 5. <ul><li>Aprofitar les possibilitats de Compartir, Aportar i Interactuar (Comunicació ) que ens permet la web 2.0 </li></ul>Quin es el repte de les marques a l’actualitat?
 6. 6. Mass Media Vs. Social Media Vs. Algunes dades de Universal McCann
 7. 7. Patrons d’ús dels usuaris d’internet a Espanya
 8. 8. Un exemple del poder d’influència dels Social Media Cas Kryptonite
 9. 9. <ul><li>Un pla de marketing utilitzant suports i canals 2.0 </li></ul><ul><li>Aprofitar les eines i aplicacions online que permeten a les marques interactuar, colaborar, comunicarse amb els seus clients, compartint: </li></ul><ul><ul><ul><ul><ul><li>Coneixements </li></ul></ul></ul></ul></ul><ul><ul><ul><ul><ul><li>Opinions </li></ul></ul></ul></ul></ul><ul><ul><ul><ul><ul><li>Recomanacions </li></ul></ul></ul></ul></ul><ul><ul><ul><ul><li>Desenvolupant una estratègia de relacions públiques (llarg termini) en el nou entorn 2.0 </li></ul></ul></ul></ul>Què es llavors un Pla de Mitjans Socials??
 10. 10. <ul><li>Els objectius: </li></ul><ul><li>PRESÈNCIA : Ser-hi obre oportunitats per escoltar FB </li></ul><ul><li>REPUTACIÓ: Els Social Media son el puntal d’una nova tendència de gesió de Branding . </li></ul><ul><ul><li>VISIBILITAT: Una bona estratègia de Social Media aporta visibilitat en els motors de cerca (SEO) </li></ul></ul><ul><ul><li>RELACIÓ : Els Social Media relacionen marques i PROSUMIDORS . Comunicació 121.Oportunitats de millora pel fet d’estar dins de la conversació. </li></ul></ul>Què aporta un Social Media Plan a una Marca Turística
 11. 11. <ul><li>Modifiquem actituts, </li></ul><ul><li>Potenciem els fets i realitats, </li></ul><ul><li>Aprofitem els instruments al nostre abast. </li></ul>Com???
 12. 12. <ul><li>L’ actitut que cal instaurar per aprofitar I que sigui rendible un Social Media Plan?? </li></ul>Quina es l’actitut??
 13. 13. <ul><li>Potenciem tots els serveis, productes turístics, punts forts i avantatges de la nostra vila Vs. altres destins turístics. </li></ul>Potenciem els fets i realitats? Patrimoni natural Patrimoni cultural Platges Familia Turisme esportiu Wellness Negocis Oci nocturn Oci diurn Serveis turístics Teixit comercial Infraestructura hotelera
 14. 14. Amb quins instruments? <ul><li>Amb tots aquells instruments que ens permetin entrar en la conversa, allá on sigui la conversa. </li></ul>
 15. 15. Model de treball Proposta
 16. 16. <ul><li>Fàbula del jardí zen </li></ul>Per con comencem? De res serveix fer el millor pla de marketing (el nostre jardí) si no som capaços de seure i contemplar com la gent acaba traçant els seus propis camins , moltes vegades trepitjant la gespa que acabem de plantar.
 17. 17. <ul><li>Definim el nostre jardí: Estratègia a llarg termini, objectius qualitatius i quantitatius, tenint en compte de que el ROI es inmesurable a c/t. </li></ul>Per con comencem? Escoltem: monitorització dels mitjans escollits en el punt anterior. Construcció d’una identitat als mitjans socials. Parlem: Entrem a la conversació, i anem fent micro accions per anar-nos adaptant als camins de les converses (no es pot saber a priori)
 18. 18. Estimació econòmica Preliminar, en funció dels objectius bàsics
 19. 19. <ul><li>Es proposa un muntant d’hores setmanals, sempre en base als objectius que ens marquem: </li></ul><ul><li>Per a 5 hores setmanals / 20 hores al mes: X euros/mes + IVA </li></ul><ul><li>Per a 10 hores setmanals / 40 hores al mes: X euros/mes + IVA </li></ul><ul><li>Altres costos: personal monitoritzant i seguint els mitjans en els idiomes que determinem en la fase de públic objectiu que trepitjarà el nostre jardí als Social Media.. </li></ul>Règims proposats de col·laboració
 20. 20. Moltes gràcies per la vostra atenció www.BrandeaStudio.com

×