Successfully reported this slideshow.
We use your LinkedIn profile and activity data to personalize ads and to show you more relevant ads. You can change your ad preferences anytime.

Prehistoria 2

566 views

Published on

 • Be the first to comment

 • Be the first to like this

Prehistoria 2

 1. 1. La prehistòriaAnna B, Quim, Carla , Francesc
 2. 2. EN QUINES ETAPAS DIVIDIM LA HISTÒRIALa història es divideix en cinc etapes . La prehistòria , edat antiga , edatmitjana , edat moderna i edat contemporània.
 3. 3. DE QUINS ANYS A QUINS ANYS VA CADA ÈPOCA? ●EDAT ANTIGA: de 3.500 A.C fins 476 D.C ●EDAT MITJANA: va des del 476 D.C fins 1453 ●PREHISTORIA: de 2 a 3 m. anys fins el 3.500 A.C ●EDAT MODERNA: va des del 1453 fins 1789 ●EDAT CONTEMPORÀNIA: va des del 1789 fins ara.
 4. 4. PREHISTORIA EDAT ANTIGA EDAT MITJANA EDAT MODERNA EDAT CONTEMPORÀNIA
 5. 5. COM ES DIVIDEIX LA PREHISTÒRIA?La prehistoria es divideix en 3 etapes:*PALEOLÍTIC: els humans eren caçadors i recollectors. Eren nómades, anavendun lloc a altre segons lèpoca de lany.*NEOLÍTIC: Els humans es tornen agricultors i ramaders, aixó implica que ja nosón nómades sino sedentaris, viuen sempre al mateix lloc, el que va comportaque visquessin en cabanes...*EDAT DELS METALLS : els humans van aprendre a treballar els metalls.Elprimer metall que es va fer servir va ser el coure, i després el bronze, . En unprincipi només es van fabricar amb els metalls objectes d’adornament. Més tardes van fabricar instruments i eines, i, finalment, armes.
 6. 6. PALEOLÍTIC NEOLÍTIC EDAT DELS METALLS
 7. 7. A QUÈ ANOMENEM LA PREHISTÒRIA? La prehistòria és el període de la història humana que va abans de linvent de lescriptura. Se sap que, durant la prehistòria, els éssers humans van descobrir el foc i el cultiu de les plantes.
 8. 8. PER QUÈ VA ACABAR LA PREHISTÒRIA I VACOMENÇAR LA HISTÒRIA ANTIGA?Lescriptura va sorgir en diferents civilitzacions força desenvolupades comEgipte, Creta o Xipre. Però el primer lloc va ser Mesopotàmia al 3.300 a. CEscrivien en tauletes dargila amb formes semblants a triangles (e.Cuniforme) i dibuixos (e. Jeroglífica).
 9. 9. F IN S L A P R O P E R A
 10. 10. F IN S L A P R O P E R A

×