Successfully reported this slideshow.

La prehistòria

1,799 views

Published on

 • Be the first to comment

 • Be the first to like this

La prehistòria

 1. 1. La prehistòriaToni, Paula, Sandra, Ruben i Laia
 2. 2. Les Etapes de la històriaLes etapes de la història son de la prehistòria a la edat Contemporània.(segle XXI).
 3. 3. En quines èpoques dividim la història?Dividim la història entre:La prehistòria, ledat antiga, ledat mitjana, ledatmoderna i ledat contemporània.
 4. 4. A què anomenem prehistòria? Anomenem prehistòria a la primera època de la història, lantiguitat, el principi dels humans, el principi de lhistoria
 5. 5. En quines èpoques es divideix la prehistòria? Es divideix en ledat de Pedra, Paleolític i Neolític,ledat de bronze, i ledat de ferro. Perquè? Perquè en cada una daquestes èpoques, sha descobert un material nou.
 6. 6. Informació que pot interessar
 7. 7. Que es la prehistòria? La prehistòria és la primera etapa mundial de lésser humà. Van començar a fabricar armes de pedra, A comunicar-se amb llenguatges determinats, etc. Va des dels inicis dels temps, fins la invenció de lescriptura.
 8. 8. Edat antiga Ledat antiga era la edat Egipte, Grecia, Roma i dels Íbers. Van construir estructures, ciutats, ja existien els esclaus, van inventar lleis, i van proclamar a una persona concreta, com a rei. Va de la invenció de lescriptura, fins la caiguda de limperi romà, lany 476 dC.
 9. 9. Edat mitjana Ledat mitjana era la època medieval, muntaven a cavall, fabricaven armes mes avançades, de ferro, i altres materials. La gent pobre vivia en cabanes. Els nobles , en castells de pedra. Els monjos i capellans a les esglésies. Va de lany 476 dC. Fins al descubriment de lamerica lany 1492.
 10. 10. Edat moderna Ledat moderna va de quan Colon va descobrir Amèrica fins a la revolució francesa, lany 1789. Va començar a néixer un nou sistema econòmic, el capitalisme, que es consolidarà de forma definitiva amb la revolució industrial. Hi ha un gran progrés en les formes de comunicació: Sinventa limpremta.
 11. 11. Edat contemporània Ledat contemporània es el present, es a dir, on estem ara. Os ensenyem una industria moderna, per que observeu com a evolucionat la tecnologia al pas del temps.

×