Successfully reported this slideshow.
Your SlideShare is downloading. ×

INSTAL·LACIÓ DE L'AULA VIRTUAL 2016 2017

Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Upcoming SlideShare
Accedir-hi és senzill
Accedir-hi és senzill
Loading in …3
×

Check these out next

1 of 6 Ad

More Related Content

Advertisement

INSTAL·LACIÓ DE L'AULA VIRTUAL 2016 2017

  1. 1. INSTAL· LACCIÓ I ACCÉS A L’AULA VIRTUAL SANTILLANA   Elimineu (si la teniu), l’antiga aplicació de la vostra tauleta. Accediu a l’aplicació PlayStore i cerqueu l’app «Aula Virtual Santillana>>.   Descarregueu-vos-la, instal·leu-la i us apareixerà la pantalla de benvinguda.
  2. 2.   Introduïu els codis que us hem facilitat (USUARI, primer, i CONTRASENYA, després).  Escolliu el perfil d’alumne –que us apareixerà en pantalla- i l’opció «Catalunya>>  Premeu a «Continuar» i l’aplicació s’iniciarà.
  3. 3.   De forma automàtica, l’aplicació sincronitzarà les eines internes. En aquest cas, sigueu pacients i espereu a que l’app procedeixi a finalitzar l’actualització.  És molt important que cada cop que accediu a l’Aula Virtual premeu l’opció «Sincronitzar» , situada a la part superior dreta de la pantalla.
  4. 4.   Si cliqueu a la tercera icona de l’esquerra («LLIBRERIA»), obervareu que els documents virtuals, els llibres, ja hi estan disponibles.  Cliqueu a la fletxa d’un d’ells per tal que es descarreguin en aquest espai. ATENCIÓ!, aquesta acció tarda uns minuts, fet pel qual haureu de ser pacients i anar baixant els llibres progressivament, d’un en un (PAC I È N C I A )
  5. 5.   Per a cadascun dels llibres, cal efectuar la descàrrega. Cliqueu sobre la icona del llibre en qüestió i, a mesura que avanci el procés, el cercle s’anirà omplint de color blanc (fins arribar a completar la superfície total). ATENCIÓ!, aquesta acció tarda uns minuts.  Un cop baixat un llibre, premeu la icona de dalt –SINCRONIZAR-. Després, aneu a la biblioteca i baixeu els restants (tot sincronitzant cada cop). Haureu de ser pacients i anar baixant els llibres progressivament, d’un en un (PAC I È N C I A ).
  6. 6.   L’aula ja és a punt. Hi podeu accedir clicant la icona a la tauleta de forma lliure, o bé crear-vos un perfil  Si volem crear perfil, cliquem a la primera icona de l’esquerra, «USUARIS» (així creem el nostre perfil). Com a nom d’USUARI AV, hi posem el nostre nom i el primer cognom, ambdós junts, en minúscula i sense accents. La contrasenya serà lliure, malgrat caldrà comunicar-la al mestre.  DESEU ELS CANVIS

×