Successfully reported this slideshow.
We use your LinkedIn profile and activity data to personalize ads and to show you more relevant ads. You can change your ad preferences anytime.

Moodle a la classe d'idiomes

170 views

Published on

Published in: Education, Business
 • Be the first to comment

 • Be the first to like this

Moodle a la classe d'idiomes

 1. 1. a la classe d'idiomes
 2. 2. Et comuniques? O no et comuniques?
 3. 3. L'aprenentatge d'idiomes esdevé del tot imprescindible en una societat globalitzada.
 4. 4. Però aprendre un idioma, adquirir la competència comunicativa en una llengua estrangera, és més que omplir un recipient d'informació.
 5. 5. Cal una progressiva introducció d'eines innovadores que ens ajudin a assolir fites més ambicioses amb els nostres alumnes.
 6. 6. El treball col·laboratiu. L'autonomia de l'alumne. El treball competencial Són trets que ha d'estar presents en qualsevol activitat educativa.
 7. 7. Les TIC apareixen com un important aliat per poder canviar la metodologia tradicional d'aprenentatge.
 8. 8. Una bona estratègia per integrar les TIC en la tasca educativa habitual és el blended learning . La combinació de classes presencials i activitats en línia aporten els avantatges d'ambdues metodologies.
 9. 9. Moodle és una plataforma idònia com a suport a l'aprenentatge no presencial.
 10. 10. Moodle és una eina que parteix d'un enfocament constructivista de l'aprenentatge. Facilita la col·laboració i la comunicació. Possibilita el treball autònom de l'alumne. Proporciona un entorn per desenvolupar el treball competencial
 11. 11. Moodle incorpora una sèrie de mòduls i recursos que possibiliten diferents activitats alternatives a la metodologia tradicional d'aprenentatge.
 12. 12. Amb Moodle disposarem d'una eina que ens ajudarà a adaptar la nostra tasca a les necessitats reals dels nostres alumnes.

×