Suomen ihanin nukkekotiblogi 2012 kisan sponsorit

1,769 views

Published on

Nukkekotiwiki ja Nukkekotiyhdistys etsivät sponsoreita järjestämälleen kilpailulle, jossa haetaan Suomen ihaninta nukkekotiblogia 2012.

Published in: Self Improvement
1 Comment
0 Likes
Statistics
Notes
 • Be the first to like this

No Downloads
Views
Total views
1,769
On SlideShare
0
From Embeds
0
Number of Embeds
752
Actions
Shares
0
Downloads
2
Comments
1
Likes
0
Embeds 0
No embeds

No notes for slide

Suomen ihanin nukkekotiblogi 2012 kisan sponsorit

 1. 1. Nukkekotiwiki & Nukkekotiyhdistys ry etsivät sponsoreitaSuomen ihanin nukkekotiblogi 2012-kilpailuun!
 2. 2. NukkekotiwikiNukkekotiwiki on perustettu vuonna 2006 ja se on tarkoitettukaikille suomalaisille nukkekotiharrastajille. Wikissä vietetäänkuukaudessa tuhansia tunteja.Kuka tahansa voi lisätä wikiin harrastajia kiinnostavaa tietoa esim. -nukkekotitarvikkeita myyvistä kaupoista, -alan tapahtumista, -museoista, -kerhoista, -ohjeista...Suomen ihanin nukkekotiblogi -kilpailu on järjestyksessään toinen wikissäjärjestetty kilpailu. Ensimmäisessä etsittiin wikille logoa, 20 ehdokkaanjoukosta valittiin Marisan kuva vuonna 2007.
 3. 3. Nukkekotiyhdistys ryNukkekotiyhdistys ry on vuonna 1991 perustettuvaltakunnallinen 700 hengen yhdistys, jonka tarkoituksenaon koota yhteen alan harrastajia kaikkialta Suomesta jatehdä nukkekotiharrastusta tunnetuksi.Nukkekotiyhdistys mm. - julkaisee neljästi vuodessa ilmestyvää neliväripainatettua Nukkekoti-lehteä, - osallistuu nukkekotimessuille ja -markkinoille, - järjestää seminaareja sekä - tukee paikallisten nukkekotikerhojen ja -yhdistysten toimintaa.
 4. 4. -kilpailuNukkekotiwikin nukkekotiblogisivulla on noin 150blogia, mutta mikä niistä on ihanin? Siitä otammeselvää Nukkekotiwikin 6-vuotissynttäreiden kunniaksi,kun suomalaiset nukkekotiharrastajat paljastavat omatsuosikkinsa syksyllä 2012.
 5. 5. KilpailublogitKilpailublogit noukitaan sivultahttp://nukkekoti.pbworks.com/blogit,mikäli ne täyttävät seuraavat ehdot:a) blogi on suomenkielinen (kokonaan tai osittain)b) blogi on perustettu 2011 tai aiemminc) blogi on aktiivisesti päivittyvä, eli siinä tulee ollavähintään 10 vuonna 2012 kirjoitettuanukkekotiaiheista bloggausta.
 6. 6. AikatauluBlogikilpailu alkaa elokuussa 2012 senkunniaksi, että Nukkekotiwiki täyttää 6 vuotta,ja äänestysaikaa on lokakuun 2012 loppuunsaakka.Blogikilpailun voittajat julkistetaanNukkekotiwikissä, Nukkekotiyhdistyksen www-sivuilla (sekä molempien Facebook-sivuilla)ääntenlaskun jälkeen marraskuun aikana.
 7. 7. PalkinnotSponsorien määrästä riippuen 1-10 parastablogia palkitaan noin 50 € arvoisillanukkekotiaiheisilla palkinnoilla.Palkintoja arvotaan äänestäjien keskenarvotaan noin 10e:n arvoisia palkintoja.Voittajablogit saavat ylimääräistä huomiotaNukkekotiwikissä, ja kärkikymmeniköstä tehdäänlisäksi tarkemmat esittelyt ja jutut Nukkekoti-lehteen.
 8. 8. Hyödyt sponsorille:näkyvyys kilpailusivullaKilpailua mainostetaan Nukkekotiwikin ja Nukkekotiyhdistyksenjäsenille mm. niiden www-sivuilla, Facebook-sivuilla jaNukkekoti-lehdessä sekä sponsorien ja kilpailua seuraavienbloggaajien sivuilla. Kilpailusivulle ohjataan siis liikennettämonesta paikasta, mikä takaa suuren näkyvyyden – myöshakukoneessa.Ennen äänestyspäätöstä sivulla vietetään aikaa kilpailublogeihintutustuen, mutta siellä käydään myös äänestyksen jälkeen, kunkilpailutulokset julkaistaan, ja suosituimpia blogeja tullaanlukemaan sivun kautta vielä pitkän aikaa. Näin ollen sivullelaitetut mainokset saavat useita katselukertoja sadoilta(tuhansilta) nukkekotiharrastajilta ja heidän lähipiiriltään kilpailunaikana ja kauan sen jälkeen.
 9. 9. Hyödyt sponsoreille:näkyvyys muuallaSponsorit saavat myös 1-2 linkitystä Facebookissa(Nukkekotiwikin ja Nukkekotiyhdistyksen sivuilla), eli tiedotsiitä, että on löytynyt uusi sponsori ja siitä, kuka voittimitäkin. Palkinnoksi kannattaa siis valita joku uusi tuote,joka herättää yleistä mielenkiintoa harrastajien kesken.Kilpailun voittajat varmasti bloggaavat saamistaanpalkinnoista, joten sitä kautta näkyvyyttä tulee lisää.Palkintoja ja niiden takana olevia sponsoreita esitelläänmyös Nukkekoti-lehdessä kilpailun käynnistämisenyhteydessä numerossa 3/2012 sekä kilpailun päätyttyävoittajablogien esittelyjen yhteydessä numerossa 1/2013.
 10. 10. SponsoriehdotSponsorin tuleea) ilmoittautua sähköpostitse osoitteeseen johanna @ piilotettuaarre.fib) jakaa omille asiakkailleen linkkiä kilpailusivullec) lähettää Johannalle kilpailusivulle tuleva mainosmateriaali: linkki(esim. linkki nettikauppaan tai yhteystietoihin) ja kuva (esim.kilpailupakinto tai kaupan logo), kuvan maksimikoko 200*150 pixd) toimittaa 1-5 palkintoa kilpailun voittajille, joko yksi palkinto arvoltaan50€ blogivoittajalle tai viisi 10€ arvoista palkintoa äänestäjillee) maksaa osallistumismaksu Piilotetun aarteen tilille. Maksu on 150€+alv/sponsori, ja 250€+alv niille sponsoreille, joilla on 3 tai useampiatoimipisteitä.
 11. 11. SponsoritukiSponsorituella katetaana) kilpailusta aiheutuneita kustannuksiab) Nukkekotiwikin ja sen kansainvälisen sisarsivuston,Mini treasures wikin, ylläpitokustannuksia (vuonna 2012 Pbworksinvuosilisenssi maksaa 499$ / wiki, lisenssimaksu on kasvanut vuosivuodelta) aiemmilta ja tulevilta vuosiltac) nukkekotiwikien markkinointikustannuksiaSponsorit siis auttavatnukkekotiharrastajiajakamaan tietoa ilmaiseksijatkossakin. :)
 12. 12. http://nukkekoti.pbworks.com/suomen_ihanin_nukkekotiblogi_2012

×