Successfully reported this slideshow.
We use your LinkedIn profile and activity data to personalize ads and to show you more relevant ads. You can change your ad preferences anytime.
high lights    Column: Congres = netwerk walhalla    Recentelijk hoorde ik van verschillende kanten “Voor informat...
Upcoming SlideShare
Loading in …5
×

Congres is netwerk walhalla high profile maart 08 column

499 views

Published on

Door gericht voor een congres u voor te bereiden, kunt u er zeer effectief netwerken! Dat vereist wat inzet en moeite maar het verhoogt het netwerk resultaat aanzienlijk!

Published in: Travel, Business
 • Be the first to comment

 • Be the first to like this

Congres is netwerk walhalla high profile maart 08 column

 1. 1. high lights Column: Congres = netwerk walhalla Recentelijk hoorde ik van verschillende kanten “Voor informatie kijk ik wel op voorstellen. En natuurlijk via een ‘online community’, die onderdeel is van de het internet, voor inspiratie zijn congressen een prima middel.” Tja, dat is dan congres website, waar het door de deelnemers zelf opgepakt wordt. Daarnaast 33% van de motieven van de gemiddelde congresganger down the drain! Het zijn er nog veel creatieve zaken te bedenken, die contact leggen versoepelen. rijtje was altijd: ik ga naar een congres voor informatie, inspiratie en netwer- Cruciaal is daarbij dat er een ‘warme tussenpersoon’ is die weet dat twee par- ken. Gelukkig hoorde ik ook een ander geluid: “Op de goede congressen kom tijen iets aan elkaar hebben en het initiatief neemt ik in één dag zoveel mensen tegen die ik zoek; daar kan niets tegenop!” Deze om ze aan elkaar voor te stellen. Thuiskomen met geluiden zijn afkomstig van de koplopers, de bezoekers van Picnic bijvoor- drie nieuwe contacten maakt congresbezoek in de beeld. Mensen die gewend zijn om veel informatie naar zich toe te halen, toekomst nog steeds aantrekkelijk. En het is aan weblogs lezen, zelf bloggen, kortom, die dicht op het nieuws uit hun vakgebied ons om dat te faciliteren / mogelijk te maken! zitten. Is dit de gemiddelde congresbezoeker? Nee, nu nog niet, maar dat komt in de loop van de tijd vanzelf. De ‘jongere’ generatie managers, technici, consultants, enzovoort zijn niet anders gewend. Inspiratie is lastig te vatten, maar eigenlijk een ‘standaard’ eis voor een ambitieuze congresorganisator. Marga Groot Zwaaftink Dé grote kans voor de organisator ligt in het actief contacten leggen tussen Directeur CommGres deelnemers. Dit kan heel persoonlijk door op het congres mensen aan elkaar www.commgres.com MRT/08 13011-025_115-HighLights.indd 13 31-03-2008 15:26:34

×