Successfully reported this slideshow.
We use your LinkedIn profile and activity data to personalize ads and to show you more relevant ads. You can change your ad preferences anytime.

Slöjd elevens val

352 views

Published on

 • Be the first to comment

 • Be the first to like this

Slöjd elevens val

 1. 1. Träslöjd Pall!
 2. 2. Träslöjd Pall!Jenny 7c 22/11-12
 3. 3. Träslöjd Pall!Jenny 7c 22/11-12
 4. 4. Träslöjd Pall!Jenny 7c 22/11-12
 5. 5. Dag 1
 6. 6. Dag 1 * Först börade jag med att göra en ritning av pallen.*Sedan hämtade jag en fyrkantig bräda som jag sågade till 3 lika långa bitar. * Efter det så hyvlade jag de så att de blev åttakantiga. * Sen sågade jag ett kryss på toppen så att de skulle kunna sitta i svarven.
 7. 7. Dag 1 * Först börade jag med att göra en ritning av pallen.*Sedan hämtade jag en fyrkantig bräda som jag sågade till 3 lika långa bitar. * Efter det så hyvlade jag de så att de blev åttakantiga. * Sen sågade jag ett kryss på toppen så att de skulle kunna sitta i svarven. Dag 2
 8. 8. Dag 1 * Först börade jag med att göra en ritning av pallen. *Sedan hämtade jag en fyrkantig bräda som jag sågade till 3 lika långa bitar. * Efter det så hyvlade jag de så att de blev åttakantiga. * Sen sågade jag ett kryss på toppen så att de skulle kunna sitta i svarven. Dag 2 * Nästa dag började jag med att svarva och slipade benen runda. * Sen sågade jag av en jängstång i 3 bitar som Jonny svetsade i hop.* Sedan borrade jag ett hål i mitten av varje ben så att de kunde sitta fast på jängstången. * Efter det så slipade jag benen snett så att den kunde stå. * Sedan hann jag inte mer på den.
 9. 9. Ungefär en sån här pall kommer det att bli när den är färdig!
 10. 10. Ungefär en sån här pall kommer det att bli när den är färdig!
 11. 11. Redovisningsfrågor!
 12. 12. Redovisningsfrågor!Jag valde att jobba med träslöjd för att jag tycker att det är kul och jag har inte gjort det innan på elevens val. Jagtycker att arbetet har gått bra och jag hann ganska långt påpallen. Jag är nöjd med att hann ganska långt ändå men jag kunde ha hunnit längre. Jag har lärt mig att jobba mycket själv och lite nya redskap och maskiner.
 13. 13. Redovisningsfrågor!Jag valde att jobba med träslöjd för att jag tycker att det är kul och jag har inte gjort det innan på elevens val. Jagtycker att arbetet har gått bra och jag hann ganska långt påpallen. Jag är nöjd med att hann ganska långt ändå men jag kunde ha hunnit längre. Jag har lärt mig att jobba mycket själv och lite nya redskap och maskiner. Slut!!!

×