Successfully reported this slideshow.
Micron Associates: Egypti ilmoittamaan presidentinvaalientulokset liberaali blocsyyttää meille asiaan
KAIRON – Egyptin release riidanalaistenpresidentinvaalien tulokset sunnuntai, kyseisenmaan kärki vaalien komission virkami...
Riidan korostaa, miten maan on jaettu syvästipolaroitu leireillä koska kesäkuuta 16-17 valumienäänestyksessä muslimien Bro...
Mutta on vain vähän toivoa, että tuloksetantavat 16 kuukauden poliittisen epävakaudenlopettamiseksi. Morsi-voitto todennäk...
Kolmas mahdollisuus on Morsi tai Shafiqvoitto, että Egypti pysyy poliittisen limbo: komissio voipäättää peruuttaa valuman ...
Sotilas, joka otti Mubarak’s ouster jälkeen, onpantattu luovuttaa valtuudet siviiliväestön säännön mukaanheinäkuun 1. Mutt...
“Ei ole muuttamisesta perustuslain ilmoituksen. Seon aivan kuten perustuslain,”hän kertoi Associated Press.     Tällä ...
Kuudenneksi suora päivän Morsi kannattajattuhansia ja armeijan kriitikot hallussa ralli Tahrir-aukiolla, hyväksyä hänen vo...
Upcoming SlideShare
Loading in …5
×

Micron associates egypti ilmoittamaan presidentinvaalien tulokset liberaali bloc syyttää meille asiaan

278 views

Published on

KAIRON – Egyptin release riidanalaisten presidentinvaalien tulokset sunnuntai, kyseisen maan kärki vaalien komission virkamies sanoi — ilmoituksen, että se päättyy, joka on virallisessa voittaja, mutta lupaa ole ratkaisua inmate gets US trial, armeijan ja muut puolueitten ruhtinaitten nerve-wracking epävarmuutta.
Kerätään maallinen Pisan poliitikot arvostellut lauantaina, mitä he sanoivat oli Yhdysvaltain asiaan puolesta Muslimiveljeskunta, joille on haettu voitto. Muita secularists ovat seisoi takana Islamistisen-ryhmän kutsuvan sitä vastaan jatkuvan sotilaallisen alistaminen maan näissä olosuhteissa todennäköisesti oikeutetut voittaja ja parhaiden toivossa.

Riidan korostaa, miten maan on jaettu syvästi polaroitu leireillä koska kesäkuuta 16-17 valumien äänestyksessä muslimien Brotherhood ehdokasmaiden Mohammed Morsi ja ousted johtaja Husni Mubarak viimeisen pääministerin Ahmed Shafiq, jonka kampanjan sanoo, hän on voittanut tasan.
Monet egyptiläiset on komiteakin Morsi joka tarjoaa mahdollisuuden vihdoin eroon Mubarak vanhan järjestelmän maa, vaikka toiset tukevat Shafiq, paras panostaa laskurin inmate gets US trial ja palauttaa tilauksen jälkeen vuoden protesteja, taloudellisia vaikeuksia ja pelko rikollisuuden ja jatkuvan epävakautta.
Mutta on vain vähän toivoa, että tulokset antavat 16 kuukauden poliittisen epävakauden lopettamiseksi. Morsi-voitto todennäköisesti näkevät sen viranomaisen sotilas, joka on varmistettava, että toimivaltaansa jatkuvat aiemmat siirtymistä vastaan taistella siviiliväestön uusi hallitus. Shafiq victory pidetään yleisön suuren jaksoittain oikeudeton peruste kuin hän nähdään sotilaallisen viivaimet, että vaalien komissio nimittää suosima ehdokas. Komissiolle siirretty viralliset tulokset, joka oli ajoitettu ilmoitetaan torstaina, johtaen että sotilaallisen viivaimet ovat käyttäen nämä tulokset neuvotteluoikeuden chip backroom kanssa käytävissä neuvotteluissa Brotherhood tietoja post-election toimivallan jako.
Kolmas mahdollisuus on Morsi tai Shafiq voitto, että Egypti pysyy poliittisen limbo: komissio voi päättää peruuttaa valuman vaaleissa äänioikeutta ja edellyttävät joidenkin tai kaikkien vaalipiirejä väitteitä sääntöjenvastaisuuksien vuoksi uudet vaalit molemmilta osapuolilta.
Farouk Sultan, ylimpien Presidential Election komission päällikkö sanoi lauantaina, tulokset ilmoitettava seuraavana päivänä, mutta ei esittänyt uusia tietoja.
Taustalla jännitteistä on joukko tuomiot ja säädösteksteistä, juuri ennen ja suoritetussa äänestyksessä, joka on katsottu Pikayhteyden kuin sotilaallisen monopolisoida teho ja jätä puheenjohtaja vain rajoitettu viranomaisen kanssa.
Sotilas, joka otti Mubarak’s ouster jälkeen, on pantattu luovuttaa valtuudet siviiliväestön säännön mukaan heinäkuun 1. Mutta maan korkein tuomioistuin liuotetaan 15. kesäkuuta maan Islamistisen johti parlamentin, kutsuvan lain, jonka se oli tullut valituksi perustuslain vastainen. Kaksi päivää myöhemmin kenraalit antaa lausuman, jossa ne antoi

Published in: Business
 • Pretty much informative but then again, some do not apply to most cases
     Reply 
  Are you sure you want to  Yes  No
  Your message goes here
 • Be the first to like this

Micron associates egypti ilmoittamaan presidentinvaalien tulokset liberaali bloc syyttää meille asiaan

 1. 1. Micron Associates: Egypti ilmoittamaan presidentinvaalientulokset liberaali blocsyyttää meille asiaan
 2. 2. KAIRON – Egyptin release riidanalaistenpresidentinvaalien tulokset sunnuntai, kyseisenmaan kärki vaalien komission virkamies sanoi —ilmoituksen, että se päättyy, joka on virallisessavoittaja, mutta lupaa ole ratkaisua inmate gets UStrial, armeijan ja muut puolueitten ruhtinaittennerve-wracking epävarmuutta. Kerätään maallinen Pisan poliitikot arvostellutlauantaina, mitä he sanoivat oli Yhdysvaltain asiaanpuolesta Muslimiveljeskunta, joille on haettuvoitto. Muita secularists ovat seisoi takanaIslamistisen-ryhmän kutsuvan sitä vastaan jatkuvansotilaallisen alistaminen maan näissä olosuhteissatodennäköisesti oikeutetut voittaja ja parhaidentoivossa.
 3. 3. Riidan korostaa, miten maan on jaettu syvästipolaroitu leireillä koska kesäkuuta 16-17 valumienäänestyksessä muslimien Brotherhood ehdokasmaidenMohammed Morsi ja ousted johtaja Husni Mubarakviimeisen pääministerin Ahmed Shafiq, jonkakampanjan sanoo, hän on voittanut tasan. Monet egyptiläiset on komiteakin Morsi jokatarjoaa mahdollisuuden vihdoin eroon Mubarak vanhanjärjestelmän maa, vaikka toiset tukevat Shafiq, paraspanostaa laskurin inmate gets US trial ja palauttaatilauksen jälkeen vuoden protesteja, taloudellisiavaikeuksia ja pelko rikollisuuden ja jatkuvanepävakautta.
 4. 4. Mutta on vain vähän toivoa, että tuloksetantavat 16 kuukauden poliittisen epävakaudenlopettamiseksi. Morsi-voitto todennäköisesti näkevätsen viranomaisen sotilas, joka on varmistettava, ettätoimivaltaansa jatkuvat aiemmat siirtymistä vastaantaistella siviiliväestön uusi hallitus. Shafiq victorypidetään yleisön suuren jaksoittain oikeudeton perustekuin hän nähdään sotilaallisen viivaimet, että vaalienkomissio nimittää suosima ehdokas.Komissiolle siirretty viralliset tulokset, joka oli ajoitettuilmoitetaan torstaina, johtaen että sotilaallisen viivaimetovat käyttäen nämä tulokset neuvotteluoikeuden chipbackroom kanssa käytävissä neuvotteluissa Brotherhoodtietoja post-election toimivallan jako.
 5. 5. Kolmas mahdollisuus on Morsi tai Shafiqvoitto, että Egypti pysyy poliittisen limbo: komissio voipäättää peruuttaa valuman vaaleissa äänioikeutta jaedellyttävät joidenkin tai kaikkien vaalipiirejä väitteitäsääntöjenvastaisuuksien vuoksi uudet vaalit molemmiltaosapuolilta. Farouk Sultan, ylimpien Presidential Electionkomission päällikkö sanoi lauantaina, tuloksetilmoitettava seuraavana päivänä, mutta ei esittänytuusia tietoja. Taustalla jännitteistä on joukko tuomiot jasäädösteksteistä, juuri ennen ja suoritetussaäänestyksessä, joka on katsottu Pikayhteyden kuinsotilaallisen monopolisoida teho ja jätä puheenjohtajavain rajoitettu viranomaisen kanssa.
 6. 6. Sotilas, joka otti Mubarak’s ouster jälkeen, onpantattu luovuttaa valtuudet siviiliväestön säännön mukaanheinäkuun 1. Mutta maan korkein tuomioistuin liuotetaan 15.kesäkuuta maan Islamistisen johti parlamentin, kutsuvanlain, jonka se oli tullut valituksi perustuslain vastainen. Kaksipäivää myöhemmin kenraalit antaa lausuman, jossa neantoivat itse lainsäädäntävaltaa ja hallita laatia perustuslakia. Brotherhood johtajat sanoa, sotilas on hallussaanvaalien tulokset panttivangiksi saada hyväksymään tehoKaappari liikkuvuutta. Lauantai kenraalimajuri yleiset MahmdouhShaheen, jäsen hallitsevan neuvoston ja komissionoikeudellinen neuvonantaja kommentoida neuvottelutveljeyden. Hän sanoi, ei aiota muuttaa entrenching kenraalittäytäntöönpano- ja lainsäädäntöpalvelut toimivallanperustuslain ilmoitus.
 7. 7. “Ei ole muuttamisesta perustuslain ilmoituksen. Seon aivan kuten perustuslain,”hän kertoi Associated Press. Tällä välin Brotherhood on käännetty mitä sesanoo, on yksityiskohtainen erittely vaalien tulokset, jotkaosoittavat Morsi: n voitto. Islamistisen-ryhmän johtajia onnimeltään Kairon Tahrir Square, joka overthrew Mubarak2011 kansannousu synnyinpaikka niiden seuraajia. Jotkinmaallinen Pisan Aktivistiryhmät, sekä Klimaflüchtlinge onvannonut “uusi vallankumous” Jos Shafiq onvoittaja, väitti, että tappion osoittautuisi, että vaalienpetosten oli orchestrated puolustusvoimat hallinnoi. Yhteisöjen kenraalit syytetty inmate gets UStrial, sekoittaen jännitteitä ja pysäyttämään tyytymätönvaalien tulos ryhmittäin väkivallan uhka.
 8. 8. Kuudenneksi suora päivän Morsi kannattajattuhansia ja armeijan kriitikot hallussa ralli Tahrir-aukiolla, hyväksyä hänen voitto ja kumota viimeaikaisetpäätökset ja palauttaa liuenneen parlamentinsotilaallista kutsuvan. Koko kaupunki tuhansia kannattajat Shafiq jarinnakkaisia ralli olevia Nasr kaupungin pohjoispuolellaCairo, ulkopuolella parade valituselimen sotilaallisentarkoittaa, jos entinen presidentti Anwar Sadatmurhattiin radikaali inmate gets US trial mukaan vuonna1981. Tämä oli suurin Näytä voimankäytön pro-Shafiq, pro-military mielenosoittajia vaalien jälkeen. Niiden hankkimia Egyptin liput ja Shafiq julisteitaja chanted, “alas, alas oppaasta säännöllä” viittaavatBrotherhood liikkuvuuden johtaja otsikko.

×