Successfully reported this slideshow.
We use your LinkedIn profile and activity data to personalize ads and to show you more relevant ads. You can change your ad preferences anytime.

Roditeljski Vicenza

285 views

Published on

Почетком школске 2020/2021. одржани су први родитељски састанци путем видео-конференције.

Published in: Education
 • Be the first to comment

 • Be the first to like this

Roditeljski Vicenza

 1. 1. ДОБРО ДОШЛИ У ШКОЛСКУ 2020/2021. ГОДИНУ!
 2. 2. Дневни ред: 1. Кратка ретроспектива онлајн наставе 2. Учешће и награде на конкурсима 3. Школски календар 4. Правила приликом коришћења простора 5. Подела на групе 6. Избор чланова за Савет родитеља 7. Сајт и Фејсбук стрaница 8. Актуелни конкурси 9. Разно
 3. 3. Кратка ретроспектива онлајн наставе Неки од домаћих задатака ученика:
 4. 4. Три прва Учешће и награде на конкурсима На конкурсу „Нема фрке уз унуке“ укупно је награђено 40 ученика којима предајем од којих су ученици из Вићенце (Нина Стокић, Анђела Естер Стевановић Нардезе, Магдалена Јосимовић) освојили три прве, две друге (Стефан и Марко Илић, Василиса Дуловић награде и четири похвале (Никола Богић, Лука Ђукић, Владета Поповић, Давид Ђурић).
 5. 5. Радови ученика Кристијана Ерака и Луке Ђукића из Вићенце објављени су у књизи „Немања и Растко животи посвећени српству“ аутора Верице Михајловић и Радослава Анђелковића.
 6. 6. Правила у новој епидемиолошкој ситуацији: 1. Ученици стављају маску пре уласка у зграду; 2. Родитељи не улазе у зграду, у двориште могу да уђу; 3. Важно је да се не ствара гужва на улазу; 4. Потребно је доћи пет минута раније и не каснити; 5. Руке се дезинфикују пре сваког уласка у учионицу; 6. Просторија се редовно ветри; 7. Биће обезбеђена дистанца од 1 метра; 8. У учионици ученици не носе маске поштујући дистанцу; 9. Родитељи не доводе прехлађено дете и мере температуру пре доласка; 10. Између предавања, дезинфикује се учионица (потребан по један родитељ добровољац); 11. Родитељи су дужни да јаве учитељици уколко је њихово дете било у контакту са зараженом особом или и само има вирус Ковид 19; 12. У свакој групи потребан по један родитељ који ће сачекати са ученицима испред школе ако неко од других родитеља касни.
 7. 7. Подела ученика по групама: Због захтева „Виле таки“ где изводимо наставу, ученици су подељени у пет група. Прецизан распоред ће бити постављен на заједничку WhatsApp групу овог наставног места.
 8. 8. Савет родитеља (избор нових чланова)
 9. 9. Сајт и Фејсбук страница на којима можете пратити активности наших ђака
 10. 10. Актуелни конкурси КЦ Чукарица: - „ Ја бих стихом да ти кажем“ - „Читалачка значка“ - Вукова задужбина, часопис „Даница“
 11. 11. СРЕЋНА И УСПЕШНА ШКОЛСКА 2020/2021. ГОДИНА! ХВАЛА НА ПАЖЊИ! Учитељица Јелена

×