Successfully reported this slideshow.
We use your LinkedIn profile and activity data to personalize ads and to show you more relevant ads. You can change your ad preferences anytime.

K-trina

423 views

Published on

Les bruixes, dones d'ahir cremades...

 • Be the first to comment

 • Be the first to like this

K-trina

 1. 1. Text: Joaquima Gonzàlez Bermúdez Il·lustracions: Maria Botía Gonzàlez
 2. 2. VET AQUÍ UNA VEGADA UNA BRUIXETA QUE ES DEIA K-TRINA. ERA MOLT EIXERIDA I QUAN VA COMPLIR ELS DIVUIT ANYS VA REUNIR LA SEVA MARE I EL SEU PARE I ELS HI VA DIR:
 3. 3. ESTIC MOLT AGRAÏDA DE TOT EL QUE HEU FET PER MI PERÒ HE DECIDIT MARXAR DE CASA I ANAR A BUSCAR-ME LA VIDA. ELS SEUS PARES ES VAN POSAR UNA MICA TRISTOS PERÒ VAN PENSAR QUE ERA MOLT IMPORTANT QUE LA SEVA FILLA APRENGUÉS A SORTIR-SE'N TOTA SOLA.
 4. 4. LA BRUIXETA VA HAVER D'ANAR A VIURE A UN PISET AMB ALTRES BRUIXES I BRUIXOTS PER PODER PAGAR EL LLOGUER.
 5. 5. LA K-TRINA, ERA MOLT ALEGRA I DIVERTIDA. LI AGRADAVA MOLT ESCOLTAR MÚSICA, ANAR VESTIDA AMB ROBA DE COLORS LLUENTS I A L'ÚLTIMA MODA. FINS I TOT SEMPRE PORTAVA COLLARETS I ANELLS.
 6. 6. CADA MATÍ, PER TAL DE GUANYAR-SE LA VIDA, S'AIXECAVA PER ANAR A TREBALLAR. HAVIA D'AGAFAR L'ESCOMBRA PERQUÈ LA SEVA FEINA ESTAVA UNA MICA LLUNY DE CASA SEVA.
 7. 7. TENIA UN TREBALL UN MICA COMPLICAT JA QUE HAVIA D'ENTRAR DINS DELS CONTES QUE LLEGIEN LES NENES I ELS NENS PERÒ…
 8. 8. PER CONVERTIR-SE EN LA BRUIXA DELS CONTES ABANS HAVIA DE VESTIR-SE AMB ROBA NEGRA I MAQUILLAR-SE PER SEMBLAR LLETJA I DOLENTA.
 9. 9. K-TRINA ESTAVA FARTA DE FER POR I QUE NINGÚ SE L'ESTIMÉS I VA DECIDIR ANAR A PARLAR AMB EL SEU CAP. - HOLA BON HOME!. DES QUE EXISTEIXEN ELS CONTES, LES BRUIXES FEM LA MATEIXA FEINA. LA MEVA MARE, LA MEVA BESÀVIA, LA MEVA REBESÀVIA JA LA FEIEN I CREC QUE HA ARRIBAT EL MOMENT DE CANVIAR.
 10. 10. - PERÒ QUÈ SABEU FER LES BRUIXES?
 11. 11. - DES DE BEN PETITA SÉ CONDUIR ESCOMBRES I PUC VOLAR MOLT A PROP DELS NÚVOLS I EL SOL.
 12. 12. M'AGRADARIA ENSENYAR A LES NENES I ALS NENS COM ES VEU DE BONIC TOT DES D'ALLÀ DALT.
 13. 13. - PERÒ… QUÈ MÉS SABEU FER LES BRUIXES?
 14. 14. SÉ FER ENCANTERIS I AJUDAR A ACONSEGUIR QUE TOTES I TOTS SIGUEM UNA MICA MÉS FELIÇOS.
 15. 15. - PERÒ… QUÈ MÉS SABEU FER LES BRUIXES?
 16. 16. - CONEC UNS LLIBRES MOLT ANTICS QUE NOMÉS SABEM LLEGIR LES BRUIXES ON S'EXPLIQUEN LES PROPIETATS QUE TENEN LES PLANTES PER PODER GUARIR ALGUNES MALALTIES.
 17. 17. SÉ FER MOLTES MÉS COSES, SI MÉS NO, TINC MOLTES GANES D'APRENDRE, VULL TENIR UNA OPORTUNITAT. PER QUÈ NO EM DEIXEU!!!!
 18. 18. CONTE CONTAT CONTE ACABAT SI LA TEVA ESCOMBRA VOLS CONDUIR EN UNA MICA BRUIXA T'HAS DE CONVERTIR SI VOLS SER INDEPENDENT UNA MICA BRUIXA HAS DE SER.

×