Successfully reported this slideshow.
We use your LinkedIn profile and activity data to personalize ads and to show you more relevant ads. You can change your ad preferences anytime.

0

Share

Download to read offline

Tecnologia 1

Download to read offline

Related Audiobooks

Free with a 30 day trial from Scribd

See all
 • Be the first to like this

Tecnologia 1

 1. 1. MICROONDAS -Amb el terme microones s'identifica a les ones electromagnètiques a freqüència de les quals és compresa entre 300 MHz i 300 GHz, i la corresponent l’ongitud d'ona és d'1 m a 1 mm.
 2. 2. Infraroja -L'infraroig, radiació infraroja o llum infraroja (IR) és la part de l'espectre electromagnètic amb una longitud d'ona més llarga que la llum visible però més curta que la radiació de microones.
 3. 3. Visible -L'espectre visible és la regió de l'espectre electromagnètic que l'ull humà és capaç de percebre. A la radiació electromagnètica en aquest rang de longituds d'ona se l'anomena llum visible o, simplificant, simplement llum.
 4. 4. Ultraviolat -L'ultraviolat, radiació ultraviolada o llum ultraviolada (UV) és la radiació electromagnètica amb una longitud d'ona menor a la llum visible i major a la dels raigs X. La seva longitud d'ona va aproximadament des dels 400 nanòmetres fins als 15 nanòmetres i presentaenergies d'entre 3 i 124 eV.
 5. 5. Raigs Gamma La radiació gamma (que es representa amb la lletra grega γ) és una forma de radiacio electromagnètica, la més energètica de l'espectre electromagnètic, és a dir, es tracta dels fotons de longitud d'ona més curta, o dit d'una altra manera dels fotons de freqüència més alta.
 6. 6. Bluetooth El Bluetooth és una especificació industrial per les Xarxes d'Àmbit Personal (PAN, Personal Area Network) sense fil, que bàsicament vol dir que serveix per connectar els dispositius que podem portar a sobre o a una distància pròxima.
 7. 7. Bluetooth • El Bluetooth permet a aquests dispositius comunicar-se quan es troben a l'abast, encara que no estiguin a la mateixa habitació, fins a un límit de 100 metres entre ells depenent de la classe de potència del producte. Els productes poden estar disponibles en alguna d'aquestes
 8. 8. Movil 1G 1G (o 1-G) es la abreviación para la telefonía móvil de la primera generación. Estos teléfonos utilizan tecnología analógica y fueron lanzados en los 80. Éstos continuaron después del lanzamiento comercial de los teléfonos móviles de segunda generación.
 9. 9. 3GPP El objetivo inicial del 3GPP era asentar las especificaciones de un sistema global de comunicaciones de tercera generación 3G para móviles basándose en las especificaciones del sistema evolucionado "Global System for Mobile Communications"
 10. 10. Tarifes de telefono Movistar:20€ al mes con Internet Vodafone:25€ al mes con internet Jazztel:30€ al mes con internet y 34 megas Orange:24€ al mes con internet Ono:31€ al mes con internet y 100 megas Yoigo:19€ al mes con internet y 54 megas

Views

Total views

129

On Slideshare

0

From embeds

0

Number of embeds

2

Actions

Downloads

2

Shares

0

Comments

0

Likes

0

×