ATENEA1x1, el vostre centre educatiu online

947 views

Published on

ATENEA1x1 és la plataforma d'e-Learning que UPCnet ofereix a tots els centres educatius de Catalunya. Està basada en Moodle i ofereix les millors funcionalitats d'Àgora garantint un alt rendiment.

Published in: Education, Travel
1 Comment
1 Like
Statistics
Notes
No Downloads
Views
Total views
947
On SlideShare
0
From Embeds
0
Number of Embeds
5
Actions
Shares
0
Downloads
4
Comments
1
Likes
1
Embeds 0
No embeds

No notes for slide

ATENEA1x1, el vostre centre educatiu online

 1. 1. 1x1 ATENEA “El vostre centre educatiu online” www.upcnet.es/atenea1x1
 2. 2. Us oferim… ...una solució oberta d'e-Learning basada en Moodle, la plataforma de referència en el món educatiu i la més utilitzada a Catalunya. Àgil, immediata, basada en les millors funcionalitats d’Àgora (agora.xtec.cat) i caracteritzada per un alt rendiment. La Moodle nostra solució és fàcil d’utilitzar i permet, de forma senzilla, la creació de cursos i el manteniment de tots els continguts associats. àgora És una eina clau per a l’aprenentatge dels estudiants mitjançant la utilització de ATENEA continguts didàctics (e.g. quaderns 1x1 virtuals, jClic, etc.) i activitats formatives (e.g. fòrums, tasques, lliçons, qüestionaris, wikis, xats, etc.).
 3. 3. Arquitectura Us oferim una arquitectura tecnològica que garanteix la qualitat que necessiteu per al vostre centre educatiu online. ATENEA1x1 es recolza sobre les millors tecnologies de programari ATENEA1X1 lliure (Moodle, PostgreSQL i Linux). àgora Així mateix, l’arquitectura PostgreSQL tecnològica del servei (amb Moodle Linux diversos balancejadors, frontends ... i backends) està basada en la solució que permet mantenir el servei ATENEAUPC en primera ATENEAUPC línia a nivell de qualitat, disponibilitat i rendiment.
 4. 4. El servei bàsic Característiques del servei bàsic (1/2): Administració autònoma El vostre centre educatiu pot gestionar de forma autònoma: • Les altes, baixes i canvis de contrasenya dels usuaris, contemplant la importació massiva de registres a partir de formats estàndard, com ara CSV • La gestió de permisos • La importació i exportació de recursos digitals en formats estàndard • La gestió d'activitats: persones participants, calendaris, permisos, etc. • La personalització de l'aparença visual de la plataforma (colors, logotips, tipografies, etc.) • La configuració dels principals paràmetres de funcionament de Moodle
 5. 5. El servei bàsic Característiques del servei bàsic (2/2): Suport Suport personalitzat per a l’interlocutor del vostre centre educatiu tots els dies laborables en horari de 8.00 a 21.00 hores. Hosting 24x7 Allotjament de tot el sistema garantint una disponibilitat del 99,5% en base anual (24 hores al dia i 7 dies a la setmana).
 6. 6. Serveis addicionals També us oferim altres serveis complementaris: Formació Un dels nostres experts us formarà durant dos dies i al vostre centre educatiu amb un curs específicament dissenyat per aprofitar al màxim la solució ATENEA1x1. Migració Migrarem els vostres continguts de forma fàcil, ràpida i segura cap a la nostra plataforma. Així mateix, facilitarem l'exportació dels continguts i els usuaris en un format estàndard, en el cas que desitgeu migrar cap a una altra plataforma. Evolució constant Evolucionarem el servei en base a nous desenvolupaments propis, del Departament d’Educació i d’altres usuaris i entitats de la comunitat educativa. Des de ja, estem treballant per integrar nous components que afegeixin valor a la nostra plataforma.
 7. 7. Innovació i qualitat La nostra experiència i la UPC ens fan diferents Ens avalen més de 10 anys d'experiència en el 2010 desenvolupament de plataformes de docència 2004 virtual, tant en l'àmbit universitari, com en el 1997 sector de l'administració pública i les empreses privades. Contem amb el recolzament d'una institució de prestigi com és la Universitat Politècnica de Catalunya, i amb la col·laboració del seu personal docent en els processos d'e-Learning per tal d'incorporar la vessant pedagògica al servei.
 8. 8. Innovació i qualitat Innovació i qualitat certificada El nostre servei està avalat per la També hem estat guardonats amb el certificació d'ISO 20000 de qualitat segell 3P's a la Innovació, que deixa d'AENOR. Som la primera empresa constància del nostre compromís catalana amb seu social a la regió en amb la qualitat i l'excel·lència dels obtenir aquest reconeixement. nostres serveis.
 9. 9. Referències El Campus Virtual de la UPC www.upc.edu/atenea Som els creadors de l'entorn virtual de docència de la Universitat Politècnica de Catalunya, format per més de 35.000 estudiants. Aquesta xifra converteix ATENEA en la plataforma d'e-Learning més gran d'Espanya. El seu disseny ha estat realitzat a partir de les aportacions dels experts de la UPC, amb l'objectiu de donar suport a l'adaptació dels estudis de la universitat a les directrius de l'Espai Europeu d'Educació Superior.
 10. 10. Referències També han confiat en l’e-Learning d’UPCnet... Govern d’Andorra
 11. 11. Per a qualsevol consulta, contacta amb nosaltres! Formulari online www.upcnet.es/atenea1x1 Correu electrònic atenea1x1@upcnet.es Telèfon 93 405 4466

×