Successfully reported this slideshow.
We use your LinkedIn profile and activity data to personalize ads and to show you more relevant ads. You can change your ad preferences anytime.

Presentació 8

94 views

Published on

.

Published in: Education
  • Be the first to comment

  • Be the first to like this

Presentació 8

  1. 1. PROJECTE CIENTÍFIC ZAK I YAGO
  2. 2. Què és el projecte científic? Aquest any el projecte es farà sobre els animals. El meu equip ha de pensar amb les diferent maneres en que les persones interactuan amb el animals.
  3. 3. Què és el projecte científic A vegades les persones i els animals entren en contacte a propòsit, ancara que unes altres coses passen per accident. El meu equip hem de escollir una situació en la cual els animals i les persones interactuen; Després tindrà que identificar un problema que vulgui solucionar.
  4. 4. Solucions actuals Una vegada el nostre equip hagui triat un problema, el següent pas es saber quines són les solucions actuals. Animeu vos a investigar el problema utilitzant recursos com: -Notícies -Documentals o pel·lícules -Entrevistes amb professionals -Parlar amb el bibliotecari o bibliotecària actual -Llibres -Pàgines web -Vídeos online
  5. 5. Propostes Aquests són exemples de propostes: Els animals poden ser ayudats per homes i dones quan tenen un accident -Podem fer nosaltres una natura com hem fet una ciutat. -La alimentació -Com podem recollir les cacas dels animals amb un reciclatge
  6. 6. Solucions Ara el equip ha de dissenyar una solució per el problema. Qualsevol solució es un bon inici. El objectiu final es crear una solució innovadora. Alguns exemples de solucions: -Que es podria fer millor? Que es podria fer d'una nova forma? -La vostra solució podria fer a persones o animals més productius, més saludables o més feliços? -Com podem reinventar la manera en que estudiem o treballem amb els animals? -Podries utilitzar la forma de que un animal se adapti per ajudar a solucionar el problema que heu trobat?
  7. 7. Compartir-ho Quan el equip hagui triat la solució al problema, el següent pas és compartir-ho amb els demés. Penseu en que podria ajudar la vostra solució. Com li podem fer saber que heu solucionat el problema? -Podeu presentar la vostra solució i investigació a persones que tenen, venen o cuidar animals? -Podeu compartir-la amb un professional o algú que us hagui ajudat a aprendre sobre el vostre problema?
  8. 8. ZAK I YAGO PROJECTE DATA CLIENT 20/9/2016 GRACIES PER LA ATENCIÓ ESPEREM QUE US HAGI AGRADAT

×