Successfully reported this slideshow.
We use your LinkedIn profile and activity data to personalize ads and to show you more relevant ads. You can change your ad preferences anytime.

Astèrix i Obèlix

82 views

Published on

Treball fet per el Pol, Sergio i Solaiman. IES Constantí. 1r ESO.

Published in: Education
 • Be the first to comment

 • Be the first to like this

Astèrix i Obèlix

 1. 1. Astèrix i Obèlix Fet per : Sergio, Pol i Solaiman
 2. 2. Guió : 1.Informació Important 1.1.Qui eren i contra qui lluitaven 1.2.Per què lluitaven 2.Personatges 3.Llibres 4.Autors
 3. 3. 1.Informació 1.1.Qui eren i contra qui lluitaven. Astèrix i Obèlix eren els dos Gals que més lluitaven contra els Romans en la guerra de les Gàl·lies (Contra el Imperi de Juli Cèsar). 1.2.Perquè lluitaven La guerra de les Gàl·lies era la expedició militar dirigida per Juli Cèsar per sotmetre els gals al poder de Roma. La campanya s’inicià l’any 58 aC, contra els helvecis, i continuà contra els poblats belgues i armoricans. Del 56 al 54 a.C, Cèsar es dirigí primerament als Alps contra els vènets i continuà contra altres pobles Gals.
 4. 4. Personatges : Astèrix : És el personatge principal, i és petit, però llest i un guerrer ros. L'acompanya l'Obèlix, un gran tallador de menhirs pèl-roig. El seu menjar favorit dón els porcs senglars. Obèlix : És altre personatge principal. Posseeix una força sobrehumana perquè de petit va caure en la marmita en què Panoràmix preparava la poció màgica. Gràcies a la seva extraordinària força, va esdevenir el tallador i repartidor de menhirs del llogaret gala en què habita, pel que és comú veure-ho passejar-hi carregant un en la seva esquena sense cap esforç. Ideàfix : És el gos que sempre acompanya l'Obèlix. Actua com un mim.
 5. 5. Personatges : Panoràmix, el druida : És la sola persona capaç d'elaborar la poció màgica, també sap elaborar altres pocions de diverses menes. Barbut, alt i una mica orgullós, acompanya a Astèrix i Obelix en algunes aventures. A vegades els romans l'han mirat de raptar o d'eliminar per causa de la seva poció màgica, encara que a la fi les maquinacions d'aquests contra el druida acaben fallant. Juli Cèsar : El conegudíssim Juli Cèsar, gran general de Roma i conqueridor de la Gàl·lia. Un dels pocs personatges reals que apareixen activament a les aventures de l'Astèrix. Repetidament intenta, sense èxit, de conquerir el poble de l'Astèrix i d'aconseguir el secret de la poció màgica. També, veient que potser no pot arribar a més, mira de trencar l'amistat i la unió de la gent del poble d'Astèrix i reïx a fer-los desavenir-se.
 6. 6. Llibres : Asterix el Galo Astérix Legionario Astérix en Córcega La Rosa y la Espada La hoz de oro El Escudo Arverno El Regalo del César El Mal Trago de Obélix Astérix y los Godos Astérix en los Juegos Olímpicos La Gran Travesía Astérix y Latraviata Astérix Gladiador Astérix y el Caldero Obélix y Compañía Astérix y lo nunca visto La Vuelta a la Galia Astérix en Hispania Astérix en Bélgica ¡El Cielo se nos cae encima! Astérix y Cleopatra La Cizaña Le Gran Zanja El Aniversario de Astérix y Obélix El Combate de los Jefes Astérix en Helvecia La Odisea de Astérix Astérix y los Pictos Astérix en Bretaña La Residencia de los Dioses El Hijo de Astérix El Papiro del César Astérix y los Normandos Los Laureles del César Astérix en la India Cómo Obélix se cayó...
 7. 7. 4.Autors .Guionista:Renè Goscinny Il·lustrador:Albert Uderzo
 8. 8. 4.2.Autors Renè Goscinny. (Paris, 1926 - 1977) va ser un dibuixant i guionista de còmics francès. És un dels autors francesos de més èxit a tot el món, amb més de 500 milions de llibres venuts, traduïts a més de trenta idiomes. Va ser cofundador de la revista setmanal Pilote, i va guanyar fama com a guionista de diverses historietes, treballant amb dibuixants destacats de Bèlgica i França. Les seves creacions més famoses són: Astèrix, el Gal (juntament amb Albert Uderzo a la revista Pilote, l'any 1959); Lucky Luke (amb Morris), o el Gran Visir Iznoguod.
 9. 9. 4.3.Autors Albert Uderzo. és un dibuixant i historietista francès, nascut l'any 1927 a Fismes (França). Dins el seu treball, destaca sobretot Astèrix, còmic creat l'any 1959, que va dur a terme juntament amb el guionista Renè Goscinny.
 10. 10. Gracies per escoltar-nos

×