Successfully reported this slideshow.
We use your LinkedIn profile and activity data to personalize ads and to show you more relevant ads. You can change your ad preferences anytime.

Résidence Koningshof - Vakantiepark Schoorl

178 views

Published onhttps://www.residencekoningshof.nl/vakantiepark-schoorl

Résidence Koningshof is prachtig gelegen in Noord-Holland, in het veelzijdige dorpje Schoorl. Hier vindt u strand, zee, duinen en bossen; een prachtige combinatie voor natuurliefhebbers.Op ons vakantiepark in Schoorl verblijft u in luxe vakantiewoningen, geschikt voor 4 tot 6 personen.

Published in: Business
  • Be the first to comment

  • Be the first to like this

Résidence Koningshof - Vakantiepark Schoorl

  1. 1. Vakantiepark in Schoorl Résidence Koningshof is prachtig gelegen in ​Noord-Holland​, in het veelzijdige dorpje Schoorl. Hier vindt u strand, zee, duinen en bossen; een prachtige combinatie voor natuurliefhebbers​. De omgeving van ons vakantiepark in de Schoorlse duinen biedt voor ieder wat wils. Geniet van de adembenemend mooie natuur tijdens een wandel- of fietstocht of ga heerlijk uitwaaien aan het strand. Op ons ​vakantiepark in Schoorl verblijft u in luxe vakantiewoningen, geschikt voor 4 tot 6 personen. De vakantiehuizen zijn van alle gemakken voorzien, zodat u kunt genieten van uw welverdiende vakantie​. Vakantiepark in de Schoorlse duinen De vrijstaande vakantiewoningen op ons ​vakantiepark in Schoorl​ beschikken over een sfeervolle woonkamer, volledig ingerichte keuken en 2 of 3 slaapkamers. Daarnaast beschikken de huisjes over een eigen terras, waardoor u kunt genieten van een ontbijtje in de zon, wie wil dat nou niet? Tip: maak gebruik van onze broodjesservice en geniet tijdens uw ontbijt van warme verse broodjes. Ook kunt u gebruik maken van de aanwezige faciliteiten op ons vakantiepark in de ​Schoorlse duinen​. Speel bijvoorbeeld een potje tafeltennis; wie wint het eerste potje? Een bezoekje aan de omgeving is ook zeker de moeite waard; huur op ons vakantiepark in Schoorl fietsen en bewonder de prachtige natuur. Ook kunnen de kinderen zich uitstekend vermaken op onze speeltoestellen samen met hun nieuwe vakantievriendjes. Als u verblijft op ons vakantiepark in de ​Schoorlse duinen​ bent u gegarandeerd van een ​onbezorgde en ontspannen​ vakantie.

×