Successfully reported this slideshow.
We use your LinkedIn profile and activity data to personalize ads and to show you more relevant ads. You can change your ad preferences anytime.
UNITAT DIDÀCTICA: TALLER DE RELATS BREUS                                 No.:      ...
MATERIALS,
ACTIVITATS D’APRENENTATGE                                           ...
Upcoming SlideShare
Loading in …5
×

0

Share

Download to read offline

Unitatdidacticatallerpoesia

Download to read offline

Unitat didàctica del taller de poesia fet pels alumnes de GES1 i GES2.

Related Books

Free with a 30 day trial from Scribd

See all
 • Be the first to like this

Unitatdidacticatallerpoesia

 1. 1. UNITAT DIDÀCTICA: TALLER DE RELATS BREUS No.: TEMP.: 10 SESSIONS DE 10 H NIVELL/S: GES 1 C-D MATÈRIA: COMUNICACIÓ BLOC TEMÀTIC: ESC. PROSA MÒDUL: TALLER DE RELATS AUTORS/ES: DAVID OBJECTIUS DE REFERÈNCIA: OBJECTIUS DIDÀCTICS CONTINGUTS FETS, CONCEPTES PROCEDIMENTS VALORS, ACTITUTS, NORMES 1. LECTURA DE RELATS 2. COMPRENDRE LES IDEES 1. La narració, veus narratives. 1. Comparació entre diverses 1. Participació i iniciativa en activitats PRINCIPALS D’UN RELAT Elements no lingüístics del text: narracions, anàlisis intencional de orals 3. CONÈIXER L’ESTRUCTURA organització formal del text l’autor, motius.... 2. Atenció a l’expressió oral BÀSICA D’UN RELAT 2. Recursos narratius; tipus de 2. Escriptura per part del alumne de 3. Consciència de què la llengua és la 4. CONÈIXER LES PRINCIPALS narradors, tipus de relats. relats, anàlisis i lectura comentada. base dels aprenentatges rebuts en EINES PER TAL D’ESCRIURE 3. El context històric i cultural 3. Lectura expressiva de textos en vers els altres àmbits del currículum UN RELAT. 4. Èpoques, escriptors i tipus de amb la veu, entonació i dicció 4. Sensibilització per l’escriptura 5. ESCRIURE DIVERSOS RELATS poesia. adients per transmetre la 5. Interès per conèixer el EMPRANT LES TÈCNIQUES 5. L’art de crear, l’art d’expressar. No intencionalitat de l’excriptor. funcionament de la llengua com a LITERÀRIES APRESES EN EL hi ha art, escriptura creativa, sense 4. Reconeixement del tipus de text sistema que expressa sentiments, TALLER. persones, i persones sense la llegit i del tema tractat idees. possibilitat de crear textos literaris. 5. Identificació de les idees principals 6. Valoració de l’ús de la tecnologia 6. Creació de realts a partir de models de la informació com a font donats d’enriquiment personal 7. Ús de processadors de textos 7. Valoració de la riquesa que aporta 8. Comentari dels textos dels altres la diversitat lingüística companys 8. Interès per a una organització 9. Classificació de textos escrits en coherent del treball i per a una funció del tema; bona presentació 10. Anàlisi dels elements formals i dels 9. Interès per a l’ús de les normes continguts més rellevants d’un convencionals conte, o relat curt. Emetre 10. Interès per a enriquir el lèxic comentaris sobre el valor estètic del 11. Interès per la lectura. relat.
 2. 2. MATERIALS, ACTIVITATS D’APRENENTATGE SESSIÓ RECURSOS 1h 1. Presentació de la unitat didàctica i de l’avaluació inicial 1. Dossier taller de 4h 2. Història de la novel·la, tipus de novel·les, relats curts, contes, gran narrativa. creació literària. 5h 3. Anàlisi, contingut, creació recreació 2. Dossier de relats en 2h 4. L’estructura d’un relat breu, el narrador. català i castellà 2h 5. Tècniques narratives i de creació literària Creació d’un poema 3. Materials de creació 3h 6. Escritura, comentari i possible publicació d’un relat. literària de Casa Elizalde. 3h MATERIALS, ACTIVITATS D’AVALUACIÓ SESSIÓ RECURSOS 1. Lectura i anàlisi de relats breus. 1. Relats breus. 2. Lectura i comprensió dels diversos gèneres de relats 2. Relats breus. 3. Audició i comprensió dels exercicis fets al taller (relats escrits per ells) 3. Dossier de relats 4. Anàlisi de relats de diversos autors en el temps i en l’espai. 4. Mat. Casa Elizalde. 5. Exercicis (escriure relats a partir de temes i de les tècniques apreses de creació literària). 6. Elaboració d’un relat. 7. Lectura i anàlisis del relats per ells escrits com a treball final.

Unitat didàctica del taller de poesia fet pels alumnes de GES1 i GES2.

Views

Total views

686

On Slideshare

0

From embeds

0

Number of embeds

2

Actions

Downloads

8

Shares

0

Comments

0

Likes

0

×