Lyhyt Otakantaa-esittely
Otakantaa tarjoaa
Otakantaa on mahdollisuus vaikuttaa yhteisiin
päätöksiin jo valmisteluvaiheessa.

Projektille, hankkeell...
Rakenna hanke joustavasti
Voit osallistua jo tarjolla oleviin keskusteluihin
ja valmisteluihin tai käynnistää oman aiheesi...
Moderoitu ja maksuton
otakantaa.fi on kaikille avoin, moniääninen kansalaisten,
hallinnon ja päätöksentekijöiden kohtauspa...
Mihin otakantaa.fi soveltuu?
Suunnittelun varhaiseen vaiheeseen.
Ratkaisuehdotusten ideointiin.
Eri kohderyhmien kokemuste...
Otakantaa-palvelun jatkokehitys
Toteuttaja Fujitsu, alustana NetCommunity
Kirjautumistoiminnon, Hanke-sivun ja Osallistumi...
Lyhyt otakantaa esittely
Lyhyt otakantaa esittely
Upcoming SlideShare
Loading in …5
×

Lyhyt otakantaa esittely

254 views

Published on

Voit osallistua jo tarjolla oleviin keskusteluihin ja valmisteluihin tai käynnistää oman aiheesi. otakantaa.fi on kaikille avoin, moniääninen kansalaisten, hallinnon ja päätöksentekijöiden kohtauspaikka.

Published in: News & Politics
0 Comments
0 Likes
Statistics
Notes
  • Be the first to comment

  • Be the first to like this

No Downloads
Views
Total views
254
On SlideShare
0
From Embeds
0
Number of Embeds
2
Actions
Shares
0
Downloads
1
Comments
0
Likes
0
Embeds 0
No embeds

No notes for slide

Lyhyt otakantaa esittely

  1. 1. Lyhyt Otakantaa-esittely
  2. 2. Otakantaa tarjoaa Otakantaa on mahdollisuus vaikuttaa yhteisiin päätöksiin jo valmisteluvaiheessa. Projektille, hankkeelle tai idealle oman ja veloituksettoman osallistumisympäristön. Kansalaiselle reaaliaikaisen näkyvyyden ja vaikutusmahdollisuuden julkishallinnon hankkeisiin. Organisaatioille käyttöönoton tukea ja koulutusta, Osallistumisympäristö-hankkeen puitteissa.
  3. 3. Rakenna hanke joustavasti Voit osallistua jo tarjolla oleviin keskusteluihin ja valmisteluihin tai käynnistää oman aiheesi. Hanke-osio palvelun ydin. Mahdollisuus avoimeen ja/tai työryhmässä työskentelyyn. Erilaisia osallistumistapoja • Keskustelupalsta, kysely, gallup, julkaisu, kirjoittaminen, tapahtuma, ulkoisen verkkopalvelun ilmoittaminen • Mahdollisuus jakaa sosiaalisessa mediassa Yhdistele osallistumistapoja ja lisää tarvittaessa. Useamman osallistumistavan hyödyt. Suunnittele yhteenvedot etukäteen, niin saat käyttäjät palaamaan seuraamaan hankettasi!
  4. 4. Moderoitu ja maksuton otakantaa.fi on kaikille avoin, moniääninen kansalaisten, hallinnon ja päätöksentekijöiden kohtauspaikka. Moderointi maksuton • Esimoderointi anonyymeille ja rekisteröityneille • Verkkotie oy moderoinnin toteuttaja Rekisteröityminen joko Facebookilla tai sähköpostilla Kolme tunnistautumisen tasoa • • • • Anonyymi, rekisteröitynyt, vahvistettu käyttäjä (VETUMA) Hankkeen luoja valitsee tunnistautumistason Henkilöllisyyden vahvistaminen vain kerran. Virkamiesstatus hallinnon edustajille hallinnon hankkeita varten.
  5. 5. Mihin otakantaa.fi soveltuu? Suunnittelun varhaiseen vaiheeseen. Ratkaisuehdotusten ideointiin. Eri kohderyhmien kokemusten selvittämiseen. Kehittämishankkeiden vuoropuheluun. Ministerin ja kansalaisten suoraan kohtaamiseen. Tavoitteiden ja ongelmien määrittelyyn. Nykyisen lainsäädännön, hankkeen tai palvelun arviointiin.
  6. 6. Otakantaa-palvelun jatkokehitys Toteuttaja Fujitsu, alustana NetCommunity Kirjautumistoiminnon, Hanke-sivun ja Osallistumistapojen ulkoasuun uudistuksia • • • beta.otakantaa.fi pilotissa. Osallistumistapoja uusitaan yhteensopivaksi sosiaalisen median nykytilanteen kanssa, vaiheittain, käyttökokemusten perusteella. Hanke-sivua uusitaan vaiheittain roolikohtaisemmaksi käyttökokemusten perusteella. Kartta-, ja videojulkaisut Hanke-sivulle. • Syksyn aikana. Onko sinulla pilottihanke Kartta- tai videotoiminnolle? Hankkeen brändäys • Brändäykseen eli hankekohtaiseen ulkoasun mukautukseen kerätään pilottikuntia ja –kaupunkeja.

×