Uusia palveluita Googlelta

522 views

Published on

Published in: Education
0 Comments
0 Likes
Statistics
Notes
 • Be the first to comment

 • Be the first to like this

No Downloads
Views
Total views
522
On SlideShare
0
From Embeds
0
Number of Embeds
2
Actions
Shares
0
Downloads
1
Comments
0
Likes
0
Embeds 0
No embeds

No notes for slide

Uusia palveluita Googlelta

 1. 1. Uusia palveluita Googlelta
 2. 2. Edelläkävijät tekevät mitä huvittaa. Early adopterit löytävät kiinnostavia uusia juttua ympäriltään. http://mashable.com/ http://delicious.com/liblab Tavalliselle netinkäyttäjälle, joka haluaa tietää, mitä maailmalla tapahtuu, tutustuminen Googlen uusiin palveluihin on helppo tapa nähdä millä ilmiöillä on mahdollisuus tulla tärkeäksi osaksi arkeamme. http://en.wikipedia.org/wiki/List_of_Google_products
 3. 3. Google vuonna 2009
 4. 6. Teemat Laajennukset Käyttöliittymä Vakaus Nopeus http://en.wikipedia.org/wiki/Google_Chrome
 5. 7. http://mashable.com/2009/11/19/chrome-os-differences/
 6. 8. Miksi Chrome on kiinnostava? Microsoftin aika oli ohjelmistojen aika.  Ohjelmisto ladataan koneeseen. Koneella on ollut suuri merkitys. Googlen aika on verkon aikaa. Asioita hoidetaan verkossa. Kone ei ole tärkeä. Chrome selain on kevyt. Samoin Chrome-käyttöjärjestelmä. Kaikki mahdollinen tehdään verkossa. Ohjelmia ei ladata koneeseen. Tiedostoja ei säilytetä koneessa.
 7. 9. http://www.android.com/
 8. 10. Ihmisillä on mobiili laite taskussa. Yhä suurempi osa ihmisten verkonkäytöstä tulee tapahtumaan näiden laitteiden kautta. Työkone-Omakone Työkäyttö-Omakäyttö Oma puhelin on nettikone, joka on aina mukana, ja jolla voin tehdä mitä haluan. Google haluaa olla mukana mobiilissa maailmassa, missä ihmiset ovat valmiita maksamaan palveluista. Android: Oma käyttöjärjestelmä mobiililaitteille. Nexus One: Google puhelin, Googlen mobiilipalveluiden lippulaivaksi. Mobiililaitteille tarkoitetut palvelut. Mainosmyynti ja muut mobiilimaailman ansaintamallit.
 9. 16. Google Wave
 10. 19. Google haku
 11. 21. Mitä ihmiset ajattelevat juuri nyt?
 12. 22. Mitä asiasta ajattelevat ne, joihin minulla on joku verkkokytkös?
 13. 24. Näen ikkunasta, että ulkona on savua. Mistä se tulee? Onko syytä huoleen? Mitä tapahtui? Onko vaara jo ohi? Toimittajan kuvaus tapahtuneesta. Googlen perushaku osaa kertoa oikean uutisen, mutta se tarjoaa myös vanhoja uutisia. Vanha Vanha Vanha Vanha Vanha
 14. 25. Kaikki päivämäärät tällä sivulla viittaavaat siihen, että juttu kertoo tämän päivän tulipalosta.
 15. 26. 27.3.08
 16. 27. Googlella voi etsiä tietoa myös vahoista asioista.
 17. 28. Tätä uutista minä etsin.
 18. 29. Mitä muuta?
 19. 30. Googlen dokumenteissa voi säilyttää ja jakaa mitä tahansa tiedostoja
 20. 31. Always use https
 21. 32. Google-profiili on paikka, joka sitoo yhteen sosiaalisen piirini Social Searchia varten.
 22. 33. Tietenkään tämä ei ollut kaikki, mitä Google teki vuonna 2009. Tässä oli otos, joka oli minun mielestäni kiinnostava.
 23. 34. Minun tulkintani Googlen maailmasta: Mobiili: 24/7/365 maailma toteutuu laitteella, joka on aina käsillä. Pilvi: Mobiilissa 24/7/365 maailmassa kaiken informaation ja kaiken toiminnallisuuden pitää olla mukana aina. Pilven kautta, ei koneessa/koneissa. Paikka: Kun minä liikun, mobiililaitteeni tietää missä minä olen, mitä ympärilläni on, keitä ympärilläni. Paikkatieto luo uutta yhteisöllisyyttä ja uutta toimintaa. Reaaliaikaisuus: 24/7/365 maailmassa minä tarvitsen informaatiota siitä, mitä ympärilläni tapahtuu juuri nyt. Tässä korttelissa, Haitissa, World of Warcraftissa.
 24. 35. Kiitos!

×