Successfully reported this slideshow.
We use your LinkedIn profile and activity data to personalize ads and to show you more relevant ads. You can change your ad preferences anytime.

Tie henkiseen kasvuun

544 views

Published on

Ajatusten pyörittelyä. Ajatusten selkeyttämistä. Tätä ei ole rakennettu esitettäväksi.

Published in: Education
 • Be the first to comment

 • Be the first to like this

Tie henkiseen kasvuun

 1. 1. KIRJASTOSSAFoursquaren avulla
 2. 2. Minä käytän Foursquarea.Kirjastoni on Foursquaressa.Mitä minä voin tehdä, että memolemmat hyödymme tilanteesta.Että me molemmat kasvamme.
 3. 3. HuomennaMinulla on kokous Kirjasto Omenassa.Aion kirjautua sisään Kirjasto OmenaanFoursquaressa.Mitä minä hyödyn?Mitä kirjasto hyötyy?Mitä sinä hyödyt?
 4. 4. Minä Hyödyn! Minä saan pisteitä! Jihuu! Hyvä sijoitus Foursquaren Leaderboardissa lisää ammatillista kompetenssiani dramaattisesti. Mutta pisteiden ja listasijoituksen kanssa leikkiminen on hauskaa vain joskus.
 5. 5. Minä Hyödyn! Minä olen sivistynyt! Jihuu! Jos haluan tulla sivistyneeksi, kehittymisen voi aloittaa esittämällä sivistynyttä. Kirjautuminen kirjastoon näyttää hyvältä.
 6. 6. Minä Hyödyn! Minä olen sivistynyt! Jihuu! Jos en halua jäädä kiinni, minun on muututtava kuvani kaltaiseksi. Sivistys parantaa elämän laatua.
 7. 7. Minä Hyödyn! Minun kannattaa kirjautua sisään jokaiseen kirjastoon, jossa käyn.
 8. 8. Minä Hyödyn! Minun kannattaa ottaa kuvia ja kirjoittaa vinkkejä ja huomiota, jotka todistavat minun käyneen kirjastossa oikeasti.
 9. 9. Kirjasto hyötyy! Kaikki kunnossa! Kaikki kunnossa?
 10. 10. Kirjasto hyötyy!
 11. 11. Kirjasto hyötyy!Onko uimaranta hauskempi paikka kuin kirjasto? Ei.Eikö kirjasto ole Foursquaren käyttäjälleluonnollisempi paikka kuin uimaranta? Kyllä.
 12. 12. Kirjasto hyötyy! Kun minä kirjaudun sisään kirjastoon, otan kuvia ja jaan vinkkejä, kirjasto ottaa sitä paikkaa, mikä sille kuuluu.
 13. 13. Kirjasto hyötyy! Foursquaren käyttäjien määrä Suomessa ei ehkä ole kovin suuri, mutta kyse on ihmisistä, joille on tärkeä kertoa, että kirjasto onhttp://www.flickr.com/photos/tormods/3808673138/ osa tätä aikaa ja yhteiskuntaa.
 14. 14. Kirjasto hyötyy! Foursquaren käyttäjät ovat ihmisiä, joita kannattaa kuunnella, kun haluamme tietää, mikä kirjastossa on kiinnostavaa.
 15. 15. Kirjasto hyötyy! Kirjasto on työtila. Kirjastossa on mukavia nojatuoleja iPadin käyttöön. Kirjasto on kohtaamispaikka. Kirjastossa on tarinoita.
 16. 16. Jos me kirjastolaiset haluamme, että kirjasto on Foursquaressaelävämpi paikka kuin uimaranta, meidän on opittava näkemäänelävät ja tärkeät asiat kirjastossa. Meidän on opittava myymääntämä elävä kirjasto.Ja jos meillä ei ole mitään annettavaa Foursquaren käyttäjille, mevoimme heittää pyyhkeen kehään.Tai meidän pitää keksiä kirjasto uudelleen.Kirjasto ilman informaatiota.
 17. 17. http://socialmediatoday.com/clifffigallo/352553/culture-eats-strategy-lunch-interview-ibms-sandy-carter
 18. 18. Sinä hyödyt! Kun huomaat läheltäsi löytyvän kirjaston. Kun huomaat, että kirjasto voi tarjota sinulle jotain.
 19. 19. Kaikki voittavat!Kun minä esitän sivistynyttä, minun on muututtavasivistyneeksi.Kun sanon, että kirjasto on viihtyisä, meidän on rakennettavaviihtyisä kirjasto.Jos me onnistumme myymään kirjaston sinulle, meillä onkirjasto myös huomenna.
 20. 20. Koska minä olen kirjastolainen, minä haluan, että kirjaston tarina jatkuu myöshuomenna. Mutta jos kirjastolla ei ole enää merkitystä ihmisille, kirjaston onaika väistyä.Tärkeintä on ihminen.Ihmisen hyvä elämä. Jos kirjasto voi tuoda hyvää ihmisen elämään, kirjaston elämällä voi olla tarkoitus.
 21. 21. Miksi kirjasto ja kirjastolainenovat FoursquaressaMe haluamme tehdä hyvää sinulle.Me haluamme tarjota sinulle hyvän kirjaston.Tällä hetkellä Foursquare on yksi työkalu, jonka avulla me voimmekaikki yhdessä rakentaa entistä parempaa kirjastoa. Jaakko Sannemann Entressen kirjasto syyskuu 2011

×