Successfully reported this slideshow.
We use your LinkedIn profile and activity data to personalize ads and to show you more relevant ads. You can change your ad preferences anytime.

Mahdoton tehtävä Facebookissa

710 views

Published on

Kirjaston Facebook-sivun ylläpitäjillä voi olla erilaisia rooleja.

Published in: Education
 • D0WNL0AD FULL ▶ ▶ ▶ ▶ http://1lite.top/pQ89s ◀ ◀ ◀ ◀
     Reply 
  Are you sure you want to  Yes  No
  Your message goes here
 • Be the first to like this

Mahdoton tehtävä Facebookissa

 1. 1. Mahdoton http://www.flickr.com/photos/library_of_congress/7177675832/in/photostreamtehtäväFacebookissa
 2. 2. Kirjaston Facebook-sivun ylläpi- täjillä voi nyt olla erilaisia rooleja. Entressen kirjaston Facebook-sivun kaikki ylläpitäjät ovat managereita. Ja ylläpitäjiä ovat kaikki entresseläiset, jotka ovat ovat halunneet tulla mukaan tai joiden on syytä olla mukana. Osa on unohtunut. Esimerkiksi uudet entresseläiset.Sumensin ylläpitäjiemme nimet ja kuvat, jotta he eivät joudu kiristyksen kohteeksi.
 3. 3. Mahdollisuus jakaa kirjaston ylläpitäjäringilleerilaisia rooleja voi olla hyvä ratkaisu jollekinkirjastolle. Jos olisin töissä heinäkuussa, voisin toimia silloin suljettuna olevan Karhusuon kirjaston Facebook-sivun moderaattorina. Voisin reagoida ja valvoa, mutta en voi sählätä aktiivisesti.
 4. 4. Mutta minä olen naiivi ja romanttinen demokraatti. Minä en pystyottamaan keneltäkään entresseläiseltä oikeuksia pois.Kukaan ei ole mokannut niin pahasti.Enkä kestäisi sitä, että olisi minun syyni, että heinäkuun helteilläEntressen kirjastossa olisi töissä vain tilastoanalyytikoita. Sosiaalisen median periaatteisiin kuuluu, että me olemme kaikki saman arvoisia. Ymmärrän, että suuryrityksen Facebook-sivua ei voi rakentaa täysin demokraattisesti. Mutta kirjaston palvelupisteen Facebook-sivu voi toimi vapaasti. Minun mielestäni.
 5. 5. Jaakko Sannemann Entressen kirjastoOnneksi minun tehtäväni ei ole päättää, kuka saa luoda jajakaa ja keskustella Entressen kirjaston Facebook-sivulla.Enkä aio ottaa mahdollisuutta edes puheeksi.

×