Klassikko androidpuhelimeen 2

507 views

Published on

Tapoja lukea kirjaa Androidpuhelimella.

Published in: Education
0 Comments
0 Likes
Statistics
Notes
 • Be the first to comment

 • Be the first to like this

No Downloads
Views
Total views
507
On SlideShare
0
From Embeds
0
Number of Embeds
11
Actions
Shares
0
Downloads
1
Comments
0
Likes
0
Embeds 0
No embeds

No notes for slide

Klassikko androidpuhelimeen 2

 1. 1. Klassikko Androidpuhelimeen Huomioita kirjasta ja lukemisesta
 2. 2. Lainaan kirjastosta käyttökirjoja, joita selaan, luen, teen ehkämuistiinpanoja ja palautan lopuksi kirjan ja siirryn eteenpäin.Kotikirjastoon hankin teoksia, joihin minun on palattava ainauudestaan. Käsikirjoja, perusteoksia, minulle tärkeitä klassikoita.Paperikirjassa on paljon hyviä ominaisuuksia. Mutta myöshuonoja. Paperikirja on yleensä väärässä paikassa. Se onlainassa, kun minä olen kirjastossa. Se on kotona, kun minä olentöissä. Se on työpaikan pöydällä kun minä olen kotona taibussissa.Puhelin ei ole paras mahdollinen väline lukemiseen, muttapuhelin on mukana aina. Jos voisin siirtää minulle tärkeät kirjatmyös puhelimeen, elämäni laatu paranisi selvästi.
 3. 3. Tätä kirjaa minä olen lukenutinnokkaimmin puhelimella.Olen ostanut sen Amazonista.Voin lukea sitä pc:llä jaiPadilla. Ja puhelimella.
 4. 4. Mutta klassikoita löytyy täältä.
 5. 5. Luettavaa tekstiä,mutta ei erityinenelämys kirjana.
 6. 6. Onko tämä toimivampi suunta lukea kirjaa?Makuasia. Minun mielestäni kirja on pystysuuntainen.Mutta suurin osa teksteistä joita luen, on tässä muodossa.
 7. 7. Android Marketista löytyysekä kirjoja, että ohjelmiakirjojen löytämiseen,ostamiseen jalukemiseen.
 8. 8. Voin etsiä Gutenberginkirjoja myös Laputankautta.
 9. 9. Nämä ovat JuhaniAho ja James Joyce. Joku tässä ei vielä toimi oikein.
 10. 10. Mutta minulle ei riitä, että minulla on paperinenJuhani Aho kotona hyllyssä ja versiot kirjastaläppärissä, iPadissa ja puhelimessa.Minä haluan, että lukemiseni siirtyy luonnollisestialustalta toiselle.
 11. 11. Kun löydän iPadillajotain hauskaa luettavaa,laitan sen ehkä myösInstapaperiin.Joka on minulla myöspuhelimessa.
 12. 12. Rautatie rullaaInstapaperissakauniisti, mutta siltitämä on enemmänteksti kuin kirja.Minä en osaa tehdämerkintöjä puhelimeniInstapaper-kirjaan.
 13. 13. Kun luen kirjaanipuhelimen AmazonKindle –ohjelmalla, voinyliviivata ja kirjoittaamerkintöjä tekstiin.
 14. 14. Kun lukemiseni siirtyy puhelimesta iPadiin, kirjanmerkkinija kaikki merkintäni kulkevat mukana. Kaiken lukemisenpitää toimia näin.
 15. 15. Paperikirja on yksi kirjan ilmenemismuodoista.Ehkä kohta tulee aika, jolloin hankkimani kirjan mukanatulee myös paperivedos.Kun taitan paperikirjan sivun, taitos tulee myöspuhelimella, tabletilla ja muilla laitteilla lukemaanikirjaan.Ja kun kirjoitan kommentin kirjan sivuun puhelimella,se ilmestyy myös paperikirjan sivun reunaan. Jaakko Sannemann Entressen kirjasto helmikuu 2011

×