Successfully reported this slideshow.
We use your LinkedIn profile and activity data to personalize ads and to show you more relevant ads. You can change your ad preferences anytime.

Ikoneita kirjaston facebooksivulle

879 views

Published on

Kuinka vaihdan kirjaston Facebook-sivulle uudet sovellusikonit.

Published in: Education
 • Be the first to comment

 • Be the first to like this

Ikoneita kirjaston facebooksivulle

 1. 1. Ikoneita kirjastonFacebook-sivulle
 2. 2. Kun kirjastojen Facebook-sivut uudistuivat, sivujensovellukset vaihtoivat paikkaa ja sovellustenkuvakkeiden koko muuttui. HelMet-kirjastoonliittyvät vanhat kuvakkeet täytyy vaihtaa uusiinHelMet-kuvakkeisiin.
 3. 3. HelMet-verkkopalvelut –Facebookryhmässä on asiakirjanimeltään ”Ikonit kirjastojen Facebook-sivulle”.Asiakirjassa on linkit ikonien kuvatiedostoihin.Lataa kuvat koneellesi. Lataa nämä! Tai!
 4. 4. Kirjaudu HelMet-kirjaston Flickriin ja lataa ikonit sieltä.Ikonit näkyvät vain HelMet-kirjaston tunnuksillakirjautuneille.
 5. 5. Ota kaikki sovellukset esiin klikkaamalla sovellusrivin oikeassa laidassa olevaa kolmiota. Vie hiiren kursori sovelluskuvakkeen oikeaan yläkulmaan. Kulmaan ilmestyy kynän kuva. Klikkaa kynää ja kynästä aukeaa valikko.Kirjaston Valitse Muokkaa asetuksia.Facebook-sivulla:
 6. 6. Vaihda kuvaksi HelMet-Flickristä tai HelMet-verkkopalvelut –Facebook-ryhmästä lataamasikuva.
 7. 7. Oikean näköiset ja oikean kokoiset ikonit ovat paikallaan.Missä järjestyksessä sovellutusten pitää olla?Jokaisen kirjaston kannattaa miettiä se itse.
 8. 8. Ihmiset eivät olekiinnostuneita katsomaantarkemmin, kuka tykkääEntressen kirjastosta.Ihmiset eivät olekiinnostuneita siitä, missäEntressen kirjasto on.Näiden sovellusten ei olepakko olla ylärivissä.Ihmiset eivät olekiinnostuneita kirjastonFB-sivun sovelluksista.
 9. 9. Mutta kun kirjaston Facebook-sivu on osa kirjastoa, huonosti hoidettu FB-sivu kertoo huonosti hoidetusta kirjastosta. Yksityiskohtiin kannattaakiinnittää huomiota. Jaakko Sannemann

×