Helmikuun viimeinen ajatusleikki 1

483 views

Published on

0 Comments
0 Likes
Statistics
Notes
 • Be the first to comment

 • Be the first to like this

No Downloads
Views
Total views
483
On SlideShare
0
From Embeds
0
Number of Embeds
6
Actions
Shares
0
Downloads
1
Comments
0
Likes
0
Embeds 0
No embeds

No notes for slide

Helmikuun viimeinen ajatusleikki 1

 1. 1. Helmikuun viimeinen ajatusleikki 1
 2. 2. Varoitus: Seuraava sepite on luotu pelkästään ajatusleikiksi. Sepitteessä mainittu HelMet-kirjasto ei ole pääkaupunkiseudulla toimiva oikea HelMet-kirjasto.
 3. 3. http://www.telegraph.co.uk/technology/google/7256103/Google-now-a-mobile-first-company.html
 4. 4. HelMet-kirjasto on vuonna 2010 Mobiili Ensin -kirjasto. HelMet-kirjasto kehittää kaikista verkkopalveluistaan ensin mobiiliversion.
 5. 5. http://library.rice.edu/news/news/fondren-launches-new-mobile-web-site
 6. 6. HelMet-kirjaston kokoelma on verkossa HelMet-kirjaston tila on levittäytynyt ympäri kaupunkia HelMet-kirjaston palvelu on siellä, missä ihminen kohtaa kirjaston HelMet-kirjasto on ihmisiä, ja ihmiset HelMet-kaupungissa ovat mobiileja = HelMet-kirjaston täytyy olla mobiili
 7. 7. http://www.flickr.com/photos/stignygaard/208217833/
 8. 8. HelMet-kirjasto rakentaa uudesta palvelusivustostaan ensin mobiilin version.  Tietokoneversio mukautetaan mobiilista versiosta.
 9. 9. HelMet-Library 2010
 10. 10. Location Aware Augmented Reality Rfid GPS Kirjasto on sisältöjen, tilojen, toiminnan, ihmisten, merkityksellinen ja navigoitava kudos.
 11. 11. Personal and Personalizable Mobiililaite on aina mukana,  henkilökohtainen. Se kertoo minusta. Sen pitää näyttää juuri ne asiat, jotka haluan nähdä.  Juuri niin, kuin minä haluan nähdä. Mobiililaitteen näyttö ja  näppäimistö ja liikkuva  käyttö vaativat  henkilökohtaisen kirjaston.
 12. 12. 24/7 and Temporally Situated Open Voice Enabled Kaikki informaatio on käytettävissä aina ja joka paikasta.  Myös HelMet-kirjaston välittämä informaatio. Informaatioon pääsee käsiksi monella eri tavalla. Koskettamalla, kirjoittamalla, puhumalla. http://www.flickr.com/photos/quimgil/480349373/
 13. 13. HelMet-kaupunki on mobiilin maailman keskus HelMet-kirjasto on maailman johtava  mobiili kirjasto
 14. 15. Edellä ollut hupailu ei sisällä mitään yhteyttä mihinkään todelliseen maailman tilaan. Sillä ei ollut mitään tekemistä oikean HelMet-kirjaston kanssa.

×