Successfully reported this slideshow.
We use your LinkedIn profile and activity data to personalize ads and to show you more relevant ads. You can change your ad preferences anytime.

Firefox saa uuden mahdollisuuden

791 views

Published on

Aion opetella käyttämään Firefoxia sekä läppärissäni että puhelimessani.

 • Be the first to comment

 • Be the first to like this

Firefox saa uuden mahdollisuuden

 1. 1. Firefox saa uuden mahdollisuuden
 2. 2. Firefox oli pitkään ykkösselaimeni.Kuorrutin sen täyteen laajennuksia.Lopulta selaimeni oli vilkkuva joulukuusi.En enää tiennyt, mikä mikin nappula oli.Sitten tuli Googlen Chrome.Aloitin uuden elämän kevyemmälläselaimella.Nyt Chromessanikin on kohtuuttoman laajavalikoima laajennuksia.
 3. 3. Koska ihmisen pitää hallita useampi selain,olen pitänyt Firefoxia kakkosselaimenani.
 4. 4. Firefox 4 on hyvä selain,mutta miksi vaihtaisin Chromesta siihen?
 5. 5. Firefox 4 on hyvä selain,mutta miksi vaihtaisin Chromesta siihen? Tätä Ryhdyin eilen käyttämään 1Password-nimistälaajennusta ei käyttäjätilien ja salasanojen hallinnoiti-ohjelmaa. ole vielä Kun kirjaudun johonkin palveluun tällä Firefoxilla, 1Password tarjoaa minulle mahdollisuuden viedä Chromessa! uusi salasana palveluun yhdellä klikkauksella.
 6. 6. Kotiläppärissäni Firefox saieilen uuden mahdollisuudenolla Maailman Paras SelainMinulle.
 7. 7. Tänään päätin kokeillaFirefoxia myös Android-puhelimessani.Olin pitkään onnellinenDolphin-selaimenkäyttäjä, mutta kunpuhelimeni piti palauttaatehdasasetuksiin, minulletuli tilaisuus etsiäuudelleen parasta selaintaminulle puhelimessa.
 8. 8. Minä tykkään kaikesta, minkä voi synkronoida.Mutta en ole vielä ihan varma, mitä hauskuuttaminä saan siitä, että voin synkronoida läppärini japuhelimeni nettiselaimet.Googlen hakuhistoriani seuraa joka tapauksessaaina mukanani.Kirjanmerkit kulkevat nyt mukanani myösselaimessa.Mutta eikö Diigo ole parempi?Se on väljempi paikka säilyttää kirjanmerkkejä.
 9. 9. Kirjanmerkittoimivat, muttaonko Firefox hyväselain?Aika näyttää.Tässä muutama otosminulle tärkeistäsivuista.
 10. 10. Firefox Skyfire
 11. 11. Firefox Skyfire
 12. 12. Firefox Skyfire
 13. 13. Firefox Skyfire
 14. 14. Kumpikin selain osaa toki zoomata sivujalähemmäs ja kauemmas.Ja kumpikin selain näyttää sivut usein paremmannäköisinä, kun käännän puhelimen toisin päin.
 15. 15. Minulle tuli ikävä Dolphinia.Ehkä lataan sen taas puhelimeeni.Tai annan ensin mahdollisuudenFirefoxille ja Skyfirelle.Minun on opeteltava käyttämäännäitä selaimia.Opittava säätämään ne minunkäyttööni.Haettava oikeat laajennukset.Opeteltava oikea työnkulku.
 16. 16. Puhelimessa kaikenpitää toimia nopeasti,sujuvasti, kävellen,yhdellä kädellä.
 17. 17. Läppärissä Firefox joutuu kilpailemaan Chromen kanssa.Kumpi pystyy esittämään useampia sivuja?Kumpaan saa toimivammat laajennukset?
 18. 18. Ja läppäri joutuu kilpailemaaniPadin kanssa.Voiko Firefox pärjätä tabletinselaimelle, joka on ainakäsillä?Voiko Firefox pärjätäFlipboardille, Zitelle, Pulselle?

×